sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Tokoiluinnostuksen massa-aalto

Täytyy myöntää, että muhun on piiiiiiiitkästä aikaa purru taas perinteinen tokokärpänen. Hitsit ku tokon treenaminen onki kivaa!!!

Tiistaina illalla oli tarkotus mennä kolmisteen treenaileen, mutta Ariittalle tuli logistisia ongelmia joten oltiin Meten kans vaan kaksistee. Olipas kyllä ihan sairaan mukavaa nähdä Metteä ja sen hurpaleita pitkästä aikaa. Ja totta kai oli kiva nähdä mimmonen hirmu-karvakorva Sintistä oli tullu. Sakemanni-neidillä on jo ikää huimat 5 kk. Voin sanoo että mä en oo ikää nähny noin hyvä päistä ja täysjärkistä sakemannia en oo ikää nähny. Hieno pieni :)  Mutta treeneihin: Aava pääsi vaan höntsäileen ku tehtiin tottiksia, eli teki muutaman kerran aan , vähä seuruuta ja eteenmenon.
Sikkasen kanssa tehtiin ilmottautumisia, missä ei ollu yhtää mitää ongelmaa: kertaakaa se ei ees vilkassukkaa Metteä. Tehtiin muutamat noudot ja niiden loput koska meinannu jäädä vähä kauas palautuksessa. Yks luoksari ja loppuun eteenmeno. Hienosti Sikanen teki töitä vaikka oltiin uudella kentällä Espoon perukoilla :)

Keskiviikkona oli omat ohjatut aksatreenit. Kerranki tuli kuvattua omat treenit... tulee tehtyä sitä ihan liika vähä. Kutosputkelle leijeröiti meinas olla vähä hankalaa joten palkattiin Aava muutaman kerran kutos putken alkuun. Ongelmana oli myös kasi putki sillä Aavalla on kontakti esteet huomattavasti vahvemmat joten meni suoraa aalle. JOten palkkailtiin myös putken alkuun sieltä.  Kymppiesteelle meinasin olla melkeen aina myöhässä mutta muuten ok. Kepeillä oli ensin puomin puolella mutta juostessa jouduin tehdä pienen koukun etten törmää esteeseen ja sen takia Aava meni väärään putken päähän. Olis pitäny päästä niin paljo edelle koiraa että se olis toiminu mutta koska Aava tarttee niin paljon tukea kepeillä joten en päässy. Olis pitäny juosta toista puolta jo alun alkaen. Tein sen vasta lopussa . Muuten loppu oli super hieno (otettiin vaan pituudelle asti ku keinu on edelleen vaiheessa). 19 esteen Aava noukki matkalta hienosti ja aalle irtos hyvinki nätisti. Oon kyllä supertyytyväinen. Sen verran olin laiska että en jaksanu fiksata videota minkä Erja kuvas treeneistä joten pistin kaikki yhteen pötköön. Ohjauksissa on vielä paljo parantamisen varaa: esim. en ohjaa loppuun asti monestikkaan putkiin
  Sikan kans tehtiin rengastreeniä, niin että tein erilaisia ohjauksia renkaalle. Sikka rupes hakemaan ihan superisti kyllä renkaalle, eikä missannu kertaakaa että olis menny ohi. Tehtiin vielä juoksukontaktia aalle. Sikkanen asetti oman laukkansa niin superisti jo just niin ku pitää joten muutamia treenikertoja nii uskon että se on sitte siinä. Ei tartteta miljoonia ja miljoonia toistoja.

Torstaina ku olin käyny pitääs treenit nii kävin tekemäs molemmille tytöille lyhyen ruututreenin Heurekan nurtseilla. Aavan kans hakattiin päätä seinään sillä tuntui että karvakasa ei oo koskaa taas kuullukkaa koko ruudusta. Hitto ku välillä Aava tekee hienoja (ja oikeaoppisia) ruutuja, ja välillä ei sitte millää. Hieman turhauduttavaa....
Sikkanen rupee jo ihan hyvin hahmottamaan ruudun ja vauhti on hyvä, mutta nyt meillä on seuraava ongelma: Sikka pysähtyy nopeesti ku sanon, mutta kääntyminen vaatii sen verran ison tilan jolloin jää ruudun reunaan, mun tapauksessa ruudun oikeeseen reunaan. Eli työsarkaa meillä on vielä Sikkasen kanssa.

Perjantaista ja lauantaista sai tytöt vapaapäivät mun töitten takia ku taas vietin pitkät päivät töissä. Tänään oli taas yhteiset tokotreenit Sirkuskentällä. Aavan kans tehtiin ensin paikalla istuminen piilossa: ei mitää  ongelmaa. Tehtiin muutamat ruudut, joista eka oli hyvä mutta tyhmänä en jättäny siihen joten homma taas kusi arrrggghhhhh..... tehtiin muutamat jäävät ja ohjatut. HIenosti Aava toimi, eli ei ongelmaa.
Sikan kans tehtiin kiertoa sillä matkalla kiertoon juostessa vilkasee mua e(mutta se ei oo millää tapaa epävarmuutta vaan tarkistus että koska tulee palkka) joten palkkailin suorista menoista suoraa merkille niin että mulla oli pallo tötsän takana. Sikka meni siitä ihan sekasi, mutta pienen vääntämisen jälkeen neiti tajus jutun juonen. Tehtiin myös liikkeestä jääviä. Ne etenee pikku hiljaa. Eniten olin tyytyväinen että Sikka kuunteli kivasti ja teki kyllä kaikki oikein, toki tekniikassa on vielä tekemistä. Lyhyt seuruu, sillä on ruvennu painamaan, ja sille pitää vielä tehdä jotain. Veikkaan ettei se korjaantunu tällä yhellä treenillä. Otettiin loppuun vielä muutamat eteenmenot. Eka vietiin yhessä, hienosti irtos. Tokassa vietiin esine valmiiksi tehtiin seuruuta ja kaukoja jonka jälkeen lähetin eteen. Oli neiti jo unohtanu mutta lähti silti nätisti suoraan ja lujaa eteenpäin. Eli nää meijän eteenmenotki edistyy :) :)

Perjantaina kävin tyttöjen kans  Nuuksios ja jopa muistin ottaa kameran mukaan. Joten loppuun vielä muutama kuva tytöistä siltä reissulta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti