sunnuntai 25. syyskuuta 2016

10 + 5 + 15

Keskiviikko illalla meillä oli myös ohjaajien vimpat treenit Pian ohjauksessa. Sikkasen kans tehtiin jääviä. Ekaksi otettiin käsittelyyn seisominen. Tehtiin takapalkalla muutamia, ja teki hienot lukkojarrutukset. Tehtiin useempi toisto, nii ei ollu lopussa läheskää niin napakka pysäys mitä ekoilla toistoilla, joten pitää tehä maksimissaan pari toistoo per treeni. Mutta tuo takapalkka toimi hyvin. Sen jälkeen tehtiin maahanmenoja muutama toisto: Sikka putos erityisen hyvin maahan heti käskystä, että jopa ittekki hämmästyin. Eli jotain pientä herneitten liikehdintää oli tapahtunu malinoissin aivokopassa. Sitte meijän vitsaus nimittäin istuminen. Ja sitä hinkattiin, eikä siitä yksinkertasesti meinannu tulla vaan yhtää mitää. Ku itte kävelin takaperin nii teki hienot istumiset hyvällä tekniikalla (= haluan siis että koiralla etujalat jää paikoilleen ja tuo peppunsa alle, eli ei lysähdä taakse päin), mutta ku otin Sikan seuruuseen nii istumisista ei tullukkaa yhtää mitää ja tekniikkaki oli huono ( eli lysähti taakse päin). Loppujen lopuksi oli Sikanenki niin sekasi että mitä siltä nyt loppupeleis vaaditaan. Mutta saatiin palautetta siitä että ollaan tehty erittäin hyvät pohjat jääville (jos multa kysytään niin onhan se sulaa tyhmyyttä jos ei hajota liikkeitä atomeiksi ja treenaa niitä erillisinä asioina, eikä yritä tehdä kokonaista liikettä). Sikkaan olin siinäki mieles tyytyväinen että edelleenkää se ei kertaakaan ruvennu ennakoimaan, vaikka tehtiin monta jäävää putkeen ja kuunteli oikeesti mitä sille sanon!!!

Torstaina kävin ittekseni Korson nurtseilla treenailemassa. Molemmat tytöt sai ruutu-treenin ja Sikka sai yllättäen taas treenata jääviä. Seisominen ja maahanmeno oli hieno joten tein vain yhet molempia. Ja vikana istuminen, ja hitto se toimi ihan hemmetin hyvin . Eli taas oli herneet liikkunu yön aikana pienen malin päässä. Eli nyt meillä on liikkeestä istumnenki hyvin hanskassa. Hyvällä tekniikalla ja ilman minkäään näkösiä apuja :)

Perjantaina oli tarkotus mennä Heidin ja sakemannien kans Talille treenaamaan mutta sielä oliki porukkaa nii mentiin Sirkuskentälle. Sikka pääsi taas tekemään muutaman kerran kaikki jäävät ja kaikki toimi ihan hemmetin hyvin. Jessss. oon tyytyväinen :) Sikka teki myös paikkista ja eteentulemista ku on nytte ruvennu hidastamaan hirmusesti, joten monta vauhtipalkkaa ja välillä otin eteen asti , niin nyt on taas vauhti kohdallaan. Sikan kans tehtiin myös kierto - nouto -erottelua. Voi pojat ku oli aluksi hankalaa, mutta rupes kyllä hyvin kuuntelemaan. Mutta taas mun tuurilla otin sen perinteisen klassisisen "vielä yks" ja sitte ei enää onnistunukkaa ja sen jälkeen ei meinna onnistua millää ja Sikasta tuli hirmu epävarma. Olis taas vaan pitäny lopettaa ennemmin.......
Aava teki kiertoa noutokapuloitten ohitte, muutaman kerran sai muistuttaa mitä tehdään, mutta sen jälkeen toimi hienosti. Hinkattiin myös kakeja, jokka nyt kaikki vaihdot toimi hyvin!!!! Eli nyt vaan pitää ruveta kasvattamaan etäisyyttä :)

Taas sai tytöt lauantaista vapaapäivän. Mutta tänään startattiin Aavan kisa ura aksapuolella. Hienosti sieltä tuliaisina 10 , 5 (sija 2.) ja 15, eli ei sentää hyllytetty yhtäkää rataa. Eka rata oli mukava hyppäri jossa tuomarina Johanna Wüthrich. Siinä meillä oli ongelmana kepeille meno, sillä meni vasta kolmannella kerralla oikeeseen väliin. Sen verran hankala rata että makseissa oli vain 2 nollaa.


Toisena oli agi-rata jossa tuomariharjoittelija Jarmo Kumpulainen oli tehny yllättävän vaikeen radan ku oli kuitenki kyseessä ykkösten rata, silti vauhdikas ja tykkäsin itte kyseisestä radasta. Aavalla oli hyvin lähellä ettei tehny lentokeinua ja puomille meni vähä epävarmasti. Lopussa tuli kielto vikasta putkesta. Kepit haki tässä paljon paremmin ku jäin enemmän Aavan taakse :) Tällä radalla ei tullu yhtäkää nollaa ja oltiinki toiseksi nopeimpia vitosellamme eli korkattiin palkintopallisija :)


Vika rata oli kans agi-rata ja edelleen Jarmon käsialaa. Taas yllättävän vaikee yllösten radaksi. Ja tältäkään radalta ei tullu yhtäkää nollaa. Aava oli jo lähtöön mentäessä hyvinki tahmea ja jäi selkeesti kiinni puomiin, joten ekalta putkelta kielto (toki ohjasinki melko huonosti....), samoin virhe puomi ylösmenolta ja aan alastulolta. Eli sangen epätyypillisiä virheitä Aavalta, muuten hieno rata ja superit kepit.Tänään illasta käytiin vielä yhteisissä kimppatokoissa Sirkuskentällä. Aava pääsi vaan hötsäileen ja tein muutaman ruudun ja muutamat vaihdot kakeihin. Molemmat oli yllättävän hyviä. Sikan kans tehtiin ekana paikkis, missä pysyi yllättävän hyvin. Tehtiin seuruuta ja keskityttiin paikkaan sillä meinaa elää mun makuun vähä liikaa. Seuraavassa treenissä näkee auttoiko yhtää. Tehtiin myös muutamat ruudut ja niin että mulla ei ollu ees targettia ruudussa ja silti teki hienon ruudun . Eli eihän meijän ruutu vielä valmis oo mutta se rupee oikeesti oleen hyvällä mallilla :) Tehtiin myös luoksarin pysäytyksiä, mutta tein ne vaan kierroista. Seisomisia ollaan tehty muutamia kertoja niin että mulla on ollu niin käsi- ku ääniapu, mutta nyt tein vaan pelkällä käsimerkillä. Edelleen superit lukkojarrutukset, Ekaa kertaa testasin myös maahanmenoja, Hitto ku toimi hyvin, tein ekalla niin ääni- ku käsimerkki ja tokan pelkällä käsimerkillä, ja sinne se tipahti kentän pintaan . On se vaan niin <3 eikä taaskaan ennakoinu yhtää!! Tästä on niiin hyvä lähtee kohti uutta viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti