perjantai 23. tammikuuta 2015

Ikiliikkuja-belgi

Voih.... Perun sanani siitä, että Aavalle pitäis nostaa kuntoa. Ja mukamas kuvittelin, että Aava olis rauhottunu ku oli juoksut ja muutenki. Mutta....... Nyt kun on polvi pistetty kuntoon, niin voi luoja tuota energian määrää; jää durasell-puput heittämällä kakkoseksi. Hypyt, loikat, pomppimiset on varmaan viisin kertaistunu, lenkillä jos en heitä keppejä niin Aava näykkii hihasta tai takin helmasta, kotona (lenkkienkin jälkeen) jos istun kattomas telkkaria tai koneella niin aina kun vaihdan asentoa, niin Aava on alle sekunnin sadasosassa vieressä korvat höröllä, että mitäs nyt!! Työpäiviksi oon jättäny palloja, joita vierittämällä tippuu nameja; mutta Aava se vain vierittää palloja ja namit on aina ollu lattialla ku oon tullu kotia! Ja nää kelit ei auta yhtää tuota energian määrää: nyt on ollu niin pirun liukas tai sitte saa kahlata nilkkoja myöte loskassa. Mutta onneksi nyt sataa lunta, joten suunnittelin, että nyt pitää etsiä koiralatuja jotta sais tuota energiaa vähän pois.

Ollaan me sentään jotain saatu treenattuaki :)
Viime sunnuntaina oli meidän joka kuukautiset kokeenomaiset Heurekan (loska)nurtseilla. Virittelin tavallista pitempään ja oon niin ylpee mun pikku-belgistä: vire pysyi palkkaamattomuudesta huolimatta koko ajan ja jopa liikkeestä maahanmeno meni kerralla kunnolla (no oli se vähä hidas, mutta se meni maahan!!). Tehtiin myös keskiviikkona kokeenomainen: virittely jäi vähä lyhyemmäksi, alun teki hyvässä vireessä. Seuruissa edisti koko ajan, ja liikkeestä maahanmeno jäi taas seisomikseksi ->pieni huomautus ja uusiksi -> teki hyvin, mutta vire tipahti jonku verran. Samaan kasaan tehtiin tunnari kokeenomaisena: meni vauhdilla, mutta haisteli rauhassa, palautus oli vain toooosi huono: otti oman suuhunsa, tiputti ennen kuin lähti takasi päin, ja palautus vauhti oli hidas. Veikkaan että palautus paranee kun saadaan varmuutta koko liikkeeseen.

Aavalla on ollut vaihtelevaa tuon palkkauksen suhteen, sillä koskaan ei tiiä mikä tällä kertaa olis se paras palkka (nami, pallo, patukka, narupallo), joten oon nyt pyrkinyt nostamaan patukan arvoa mahdollisimman paljon. Ja pitää muistaa edelleen ylläpitää palkan arvoa.

PK-puolella ollaan tehty nyt A-esteitä Talin pk-kentällä, että Aava saisi  varmuutta ja itseluottamusta niihin.

Joten onhan sitä taas tullu tehtyä kaikenlaista, vaikka tuntuu että mitään ei olla tehty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti