torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet

Niin vaan vuosi vierähti uuteen ja on aika pohtia/kerrata vanha vuosi nippuun ja suunnitella suuria juttuja vuodelle 2015.

Vuosi 2014:
Tavoiteet oli aikas simppelit:
Aavan kanssa mennä ensimmäiseen tokokokeeseen ja saada Nipsun selkä parempaan kuntoon.

Ja kuinkas kävi:
Aava:
- Oltiin (huimasti) kahdessa toko-kokeessa, josta saavutuksena 2x 2-tulos. Yritettiin useampaan mutta kun ei pääse niin ei pääse.
- Pk-puolella ollaan menty hurjasti eteenpäin. Jäljet on hyvällä mallilla, mitä en olisi uskonu. Tottis on menny paljon eteenpäin. Myönnän että esineruutu ja haku on jäänyt säälittävän huonolle treenaamiselle.
- Aavan kans ollaan ruvettu aksailemaan. Ohjauskuviot on hyvällä mallilla, ja muutenki oon ymmälläni kuinka hyvin Aava lukee ja oppii . Ainoo ongelma on nuo kontakti esteet (mitkä on super pelottavia).
- Aava kävi virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa: lonkat A/A, kyynärät 0/0
- Muutamat näyttelyt: tuloksena erkkarista ERI, Juk4 ja Seinäjoen KR EH Juk1

Nipsu:
- Selkä on nyt loppu vuodesta saatu huomattavasti paremmaksi kun on käynyt usein kansanparantajalla.
- Mutta valitettavasti Nipsu on nyt vain Ilmajoella, enkä sitä ota enää Helsinkiin (Nipsun selän ja muutenki henkisesti näin on parempi)

Aavan vuoden 2015 tavoitteet:

Toko:
Saada alo1 ja avo1. Ehkäpä jopa koularit (TK1 ja TK2). Ja jos saatais nuo tokon uudet säännöt jollain tavalla haltuun

PK
Jäljen osalta jos päästäis ekoihin kisoihin. Toki sitä ennen pitää suorittaa vielä BH. Joten siinäpä on tavotetta (muttei todellakaan mahdottomuus)

Agility
Ekana nuo kontakti esteet. Tokana oma ohjaus kuntoon. Jos kisoja rupeis miettimään ehkä loppuvuoteen 2015 tai vuodelle 2016 (riippuen kuinka on aikaa panostaa lajiin).

Näyttelyt
Iso kysymys merkki. Eipä oo meijän juttu, niin voi olla että jää ne kekkerit välistä....

Joten joulu kuu on tullut kyllä niin pahasti lusmuiltua tuon treenamisen suhteen joten nyt on hyvä aika ottaa ittiä niskasta kiinni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti