maanantai 2. helmikuuta 2015

Pieni toivon pilkahdus

Töitten ja oman aikataulun takia on tuo treenaaminen jääny taas vähä vähemmälle, valitettavasti. Ja onpa nuo liukkaat kelitki vaikuttanu tuohon omaan treenaamiseen. Joten ollaan lenkkeilty aikas paljon ja pääsi Aavaki ekaa kertaa mukaan hiihtolenkille. Aluksi se ei tienny miten olis pitäny olla ja toimia, sillä sukset ja sauvat oli alkuun melko pelottavat. Yllättävän nopeesti Aavanen hiffas asian ja nautti suuresti ku sai juosta täpöjä vieressä. Joten pitää ruveta ehdottomasti käymään useemmin hiihtämässä. Koralatuja on yllättävänki paljo, mutta ne vaan on niin lyhyitä. Jonku verran ärsyttää hinkata kilsan lenkkiä moneen kertaan. Mutta en valita ku kerran on!!!

Toissa viikonloppuna varattiin taas Kennelliiton halli Klaukkalasta ja käytiin niin lauantaina ku sunnuntaina sielä treenailees. Lauantaina keskityin pääsääntöisesti laumavietillä palkkaamiseen. Hyvin pysyi vire siltikin. Tähän saatiin taas vinkkiä: Aavahan väistää muakin aikas paljon jos yritän koskee siihen treenatessa, joten nyt oon hypyttäny sitä mua vasten ja toimii kivasti. Nyt varmaan moni ajattelee että eihän koira saa hyppiä vaste, mutta paree näin päin ku yrität koskee koiraa joka väistää ja samassa vire laskee. Parhaiten saan vireen pysymään hypyttämällä ja haukuttamalla. Sunnuntaina tehtiin tekniikkaa seuruuseen ja kaukoihin sillä hallissa on isot hyvät peilit. 

Toissa viikon aksavuorolla Aava taas osas yllättää: käytiin eka herkuttelemassa A-esteen vieressä, eikä pienintäkään elettä paineistumista!!! Lopussa käytiin uusiksi ja niin vaan meni A-este ku vanhalta tekijältä. Melkonen voittaja-fiilis. 
Viime lauantaina oli teemana putki-puomi -erottelu. Puomille Aava ei edelleenkään mee mutta tässäki tehtiin jo edistymistä: Aava kiipes jopa kontaktin ylitte, joten kyllä se siitä. Muuten radalla oli takaa leikkauksia jokka meni niiiiiin hienosti. Ja taas totesin että mä oon vaan niin hidas juoksemaan Aavan vauhtiin verrattuna. Ja Aavahan ei jää odottamaan vaan menee niin täysiä ku kintuista pääsee. Molemmilla kerroilla tehtiin myös keppejä: meillä on ollu verkot kepeillä ja nyt jätettiin keskelle kolo, missä ei ollu verkkoja. Ekalla kerralla Aava tuli pois välistä mutta sen jälkeen jatkoi hienosti. Joten eipä tuo aiva mahottomuus enää oo :)

Mitäs muuta..... Talilla ollaan käyty tekees jonku verran tottiksen A-estettä jossa ei oo enää ongelmaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti