torstai 3. marraskuuta 2016

Tuplanolla ja jumivapaat koirat

Sunnuntaina käytiin Aavan kanssa aksailemassa kolmen radan verran Janakkalassa. Ekalla radalla tuomarina oli Henri Luomala. Itte en henk. koht erityisemmin pitäny radasta, sillä ei ollut mitenkään erityisen looginen. Semmonen sekamelska rata. Toki radalla oli myös paljo ansaesteitäki. Tällä radalla tehtiin hieno hylly, koska kepien jälkeen olis ollu pakko tehdä valssi, seuraava este oli yli 90 asteen kulmassa. Noh, mä olin jo alkuun epäluulonen sen valssin suhteen, sillä kepit ei oo Aavan mikään vahvin asia. En viittiny sitte kokeilla kisoissa ja jäin samalle puolelle, minkä takia (tiesin jo rataan tutustumisessa että mulle tulee kiire) tuli vähä liianki kiire enkä kereenny ohjaamaan. Joten väärään putken päähänhän Aava livahti. Kahdella seuraavalla radalla tuomarina oli Suomalaisen Jari. Eka rata oli agi-rata mistä tykkäsin itte huomattavasti enemmän versus ekasta. Aavan kanssa saatiin siltä radalta nolla, luva ja sijoitus oli kolmas (hävittiin kahdelle bc:lle). JOten Aavan eka luva !!!! Vimppana ratana oli hyppäri. Oikeen todellinen vauhti hyppäri. Jo tuomarin puhuttelussa Jari sanoi, että nyt saa koirat pitää hauskaa ja ohjaajat saa juosta. Kiitti... Voin sanoo että kyllä jaloissa tuntui tuo rata. Mutta saatiin Aavan kanssa nolla ja seuraava luva, sijalla 2!!! Ei hitsi, tuplanolla!! Ja koska tietysti hommaan kuuluu, niin kyllähän Aava sai euron juuston. Tai siis kaks tässä tapauksessa . Sikka oli hieman katkerana sen takia ;)

Aavan ekan nollaradan ratapiirrustus
Aavan hyppärirata miltä saatiin toinen nolla

Maanantaina oli PAKKO käydä testaamassa Aavan kans ne kepit. Ja jotenki kummasta Aava kesti tosi nätisti valssin keppien jälkeen. Kesti myös takaaleikkauksen, mutta persjättö oli vähä liikaa. Eli pitäsköhän mun taas VAAN ruveta luottamaan tuohon koiraan... maybe :)

Tiistaina käytiin omissa treeneissä Aava oli ihan super tuulella. Ei missään mitää ongelmaa o.O  Hanna (meijän kouluttaja) ihmetteli että mitä me ollaan tehty ku meni niin hyvin. 

Tytöt pääsi myös käymään jäsenkorjaaja Jaanalla (www.mahtitassut.fi/). Yllättävän hyvässä kunnossa tytöt oli. Sikalla oli selkä tosi hyvällä mallilla , eli ei jumin jumia. Takajaloissa oli hieman jotain pientä, mutta jumit aukes hyvinki helposti. Aavalla oli perinteiset (koirasta katsoen) vasen etulapa ja oikee takajalka jumissa. Mutta ei todellakaan niin pahasti mitä normaalisti. Samoin kyljissä pientä jumia, samoin hännän tyvessä. Jaana kyseli multa monta kertaa mitä ihmettä mä oon tehny tytöille sillä molemmat oli niin yllättävän hyvässä kunnossa. Mutta mitään normaalista poikkeavaa ei olla tehty. Ruuan oon vaihtanu, mutta en mitää muuta. Toki silläki on omat vaikutukset, mutta nuin isot....  Näin yleisesti ottaen todettiin että pysytään edelleen tuos 4 kk välisessä rytmissä koirien suhteen ku tuntuu olevan hyvä ja toimiva ratkasu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti