torstai 17. marraskuuta 2016

Lomailua, paskat kisat ja keppitreeniä

Niin, otsikko kertoo taas kaiken olennaisen. Lomat on lusittu ja kyllä me siitä tyttöjen kans nautittiinki. Käytiin kotona Ilmajoella, jossa  tytöt sai vaan pääsääntösesti lenkkeillä ja nauttia olostansa. Eli juoksivat hullun lailla siskon Affe-afgaanin kanssa (toki tytöt kyllä hävis 6-0 vauhtinopeudessa ;) ) ja leikkivat 5kk vanhan Ilme-sheltin kanssa. No sen verran tartuin treenikassiin että käytiin Aavan kanssa Lagun kisoissa heittämässä kaks agilityrataa. Noh, niistä ei jälkipolville kovin hirveesti jääny kerrottavaa..... Tuloksena saatiin vitonen ja hylly, tumarina Muotkan Esa. Eka rata oli ihan mukava , toinen oliki sama rata väärinpäin (kakkosilla sama yhdellä hypyn muutoksella), voin sanoo että näyttää helpommalta mitä oli. Voin sanoo suoraan , että tuo että ollaan radalla heti alkupäässä, ei sovi mulle , ei ollenkaa. Omat kisarutiinit meni niin persiilleen ku olla ja voi. Eli edelleen ilmotan koiran viimetippaan että saan olla viimesten mukana :) .Muutenki, vaikka kuinka yritin juosta nii tuntui etten liikkunu yhtää mihinkää. Ja olin ihan kaikissa ohjauksissa nii saakelin myöhässä. En oo koskaa ohjannu koiraa noin huonosti. Vaikka mulla on radat videolla nii en todellakaan viitti niitä julkasta. Noh, sunnuntaina tulin kipeeksi, että silläki oli ehkä osa merkityksensä...  Ilmotin Aavan sunnuntaille JAUlle kisoihin, jos nyt saatais se vimppa luva :)

Senäjoen kisojen eka rata

ja toinen


Alkuviikosta kävin treenailees aksaa, niin että tuli pitkästä aikaa kuvattua. Joten tässä Sikan keppetreeni. Se on vielä sangen epävarma, ja sen takia mulla on ohjuri ekassa ja vikassa välissä. Mutta vaan toistoja ja toistoja nii tulee Sikalle vielä hienot kepit.

Tehtiin myös juoksari treeniä. Ei olla yli viikkoon tehty joten jätin ekalla kertaa puomin päälle seisomaan, muissa lähettelin eri kohdista alussa heitin pallon lopussa mulla oli pallo etupalkkana. Etujalat ei osu kontaktille, mutta takajalat osuu hyvin. tai tuohon videoon tulla yks missä ei tullu osumaa. JOten suht hyvällä mallilla ollaan.1 kommentti:

  1. Vaikeita ratoja ollut Muotkalla tai lähinnä noi ansaesteet jotka varmaan esti ohjauksen toiselta puolen. Tokan radan putkiansamainen kohta ollut kolmosissakin.

    Katselin juoksupuomi videotakin. Pyrkisin siihen, että laukka osuu keskelle kontaktia esim 0:10 ja 0:19 kohdilla on tosi hyvä. Tein sen virheen Ruutin juoksupuomissa että kelpuutin kaikki koskemiset. Kun tuli aika kääntyä sen yläreunaan osuva laukka ei enään toiminut käännöksissä, ehkä kun vauhti hidastui niissä.. Toi eka "helpompi" kohta mistä lähtee siinä osuu vähän huonoon kohtaan. Kannattaa miettiä ja katsoa muiden videoilta juoksareita, oli tosi hankala itselle ainakin oppia katsomaan mikä on täydellinen. Tietty noissahan palkataan Trkmanin tavassa kaikki toistot silti. Ehkä jäi vähän mörkö ettei ole uskaltanut lähteä uudestaan samaan projektiin. :D

    VastaaPoista