lauantai 7. joulukuuta 2013

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Täytyy myöntää että tytöt on saanu elää koko viikon ku pellossa; ei reenejä, vain tavallista lenkkeilyä. Toki oltiin alkuviikko taas Etelä-Pohojammaalla, jossa tytöt sai juosta vapaana yllin kyllin. Nipsusta varsinki näki kuinka se nautti ku sai juosta pihalla ja mettissä irti, ja se ilme ku lähettiin takasi etelään... No jouluksi mennään taas kotikonnuille niin saa tytöt juosta irti :)
Ilmajoella ollessamme oli "entisellä" hakuporukalla treenit jonne ajattelin mennä ainakin Aavan kanssa. Kaveri oli niin väsyksissä, koska oli juossut pari päivää hullun lailla kotona, että menin vain itse maalimieheksi palelluttamaan varpaitani. HIenostihan nuo kavereitten koirat toimivat :)

No nyt kun tytöt on ollut "lomalla", koska omat työ/muut aikataulut on menny perseelleen, niin sen näkee Aavassa... Kaveri on tuhonnu/yrittäny tuhota vaikka ja mitä: parista kengistä on syöty narut, kevythäkin vetoketju on tuhannen palasina, kaukosäädintä on maistettu (onneksi toimii vielä) yms. joten hieman on saanut olla helisemässä tuon tuhohyönteisen kanssa. Kaiken kukkuraksi Aava päätti eileen lenkillä testata joko lammen jää kestää. Siis käytiin tyttöjen kanssa Luukissa lenkillä aamupaivästä, ja totta kai mulla oli molemmat koirat irti. No se hiton polku menee aiva lammen reunaan ja Aava se päätti juosta suoraa jäälle. Varmaan kaikki kuulivat ku karjasin Aavan pois sieltä. Mutta onneksi jää kesti Aavan painon...  muuten oltais oltu hieman kusessa...

Tänään,  hieman viisaampana kaikkien tuhojen takia, kävin treenamassa tytöt. Aluksi otettiin hieman tokoiluja, mutta liukkauden takia tyydyin reenaileen molempien tyttöjen kanssa esineruutua. Aavan kanssa opeteltiin ihka ekaa kertaa ja hyvin se näytti löytävän tunnarikapulat, joita sille piilottelin. Intoakin näyttilöytyvän. Nipsulle vaikeutin entisestään esineruutua, koska kaveri meinaa kulkea jälkiä pitkin, niin heittelin esineitä kauemmas "puhtaaseen" paikkaan. Alkuvaikeksien jälkeen kyllä ne esineet sieltä mettästä löytyi, nyt vain pitäis ruveta isontamaan aluetta entisestään :) Nipsun kanssa tokoiltiin myös sen verran että siirsin tunnarin pihalle (tähän asti ollaan otettu sitä vain olkkari treeninä) ja hienosti Nipsunen toi oikean kapulan mulle, Super-Nipsu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti