maanantai 25. marraskuuta 2013

Jälkikauden loppu ... tervetuloa hakukausi

Näin kun rakas pakkasukko on saapunut myös pääkaupunkiseudulle niin saa sanoa jälkeilylle heipat talveksi. Mettät/pellot on jo sen verran jäässä, joten jälkeä on turha enää tehrä, mutta keväällä maan (edes vähän) sulettua alkaa armoton treeni.

Tänään aloitettiin siis haku-reenit molempien tyttöjen kanssa. Nipsun kanssa otettiin vielä parit haut esineruudusta. Aavalle koko haku on aivan uutta , joten Aava yritti mennä jälkeä pitkin; kaverilla ei oikein ymmärrä että sitä nenää voi käyttää myös ilmassa, toki jälkikoulutus on sitte menny oikein. Joten Aavan kanssa saa nyt tehrä töitä että saadaan nenä ylös.
Nipsu oli huomattavasti parempi!! Toki Nipsusen nenän käyttö on muutenkin niin uskomatonta niin tämän pitäisi olla "piece of cake". Aivan super Nipsu olikin. Ei muutaku nenä ylös ja juoksi suoraan maalimiehen työ. Toki meirän hakureeneissä on se vika että meillä ei oo riittävästi maalimiehiä (varsinkaan Nipsulle). Nyt pitäis ruveta treenaileen tyhjiä pistoja yms. Joten kyllä Nipsusta saadaan vielä hyvä hakukoira.

Esineruudut on Nipsukkaalle hirween hirween kivoja. Toki me ollaan vielä ettitty vain tunnarikapuloita, ja nyt pitäisi ruveta ettimään muitaki esineitä, ja laajentamaan aluetta. Nipsu irtoaa suht hyvin ja etsii hyvin nenäänsä käyttäen, mutta jos ei meinaa heti löytyä niin Nipsusta tulee tosi herkästi epävarma. Joten tätäkin tullaan reenailemaan aikas paljon. Harmi vain kun sekarotuisen kanssa ei voi osallistua haku/ jälkikokeisiin.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti