sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Näyttelyreissu messukeskukseen

Niin vaan käytiin Aavan kanssa ekoissa näyttelyissä , no okei Aavalla on ikää vasta 5 kk joten ne oli epäviralliset pentunäyttelyt Helsingin Messukeskuksessa. Mitään huippu tuloksia ei todellakaan vedetty, mutta kokemuksena sitäkin parempi. Eli saatiin H.

Aluksi Aava oli hyvin pelokas ja jännittynyt yksikkö, joka nyt on todellakin normaalia, kun joutuu uuteen paikkaan kaiken hälinän keskelle. Mutta siitä Aavalle pisteet kuinka nopiaa se tottui/rentoutui näyttelymelskeeseen. Joten kyllä siitä vielä näyttelykoira saadaan leivottua.

Jouduttiin odotella kehän vieressä aika pitkä aika ja se näkyi myös kehässä; Aava ei meinannut jaksaa yhtään keskittyä ja totta kai Chida-sisko oli vieressä jonka luokse oli kovasti hinku mennä leikkimään. Seisonnat ei mennyt aivan putkeen koska Aava seisoi melko "kasassa" eli tätä meidän pitää ruveta reenailemaan huomattavasti enempi.

Mutta Aavan arvostelu:
Hyvä tyyppi ja kokonaisuus. Kaunis pää ja ilme, hyvät hampaat ja purenta. Voisi olla aavistuksen enemmän kulmautunut edestä. Sopiva luusto kokoon ja ikään nähden. Riittävä rintakehä. Hieman jyrkkä lantio, mutta riittävästi polvikulmaa. Liikkuu sivusta kauniisti, maataviistäen, hieman huolimattomasti edestä ja aavistuksen ahtaasti takaa.
Itse oon arvosteluun tyytyväinen, ja tuo penskanen vielä kasvaa ja kehittyy, niin katotaan mitä siitä vielä tulee :) Nyt suunnitelmissa olis mennä koluamaan muutamat mätsärit ja tammikuussa olisi taasen pentunäyttelyt jonne olis tarkotus suunnata ... pitää vissiin ruveta täyttämään tuota näyttelykalenteria pikkuhiljaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti