lauantai 9. marraskuuta 2013

Isosiskon hunsvottilaumaKuten tuossa lupailin niin pitän nytte joitain kuvia viikonlopusta Ilmajoella. Ja muutenkin esittelen Mirva-siskon koirat lyhykäisesti :)
Melkein koko lauma , puuttuu Liekki, mutta vasemmalta oikealle: Nipsu,
Viti, Tuuli (takana), Räpsy, Viivi, Neve ja Siiri. Kuva otettu viime kesänä
Snowmist Artifical Horizon "Neve"
Neve
 Neve-koiruus on yksi endottomia mun lemppareita Mirvan koirista!!! Neve on innokas "työkoira" koira, joka on juossut valjakossa pyöräparina, mutta kun se saa itseluottamusta niin Nevestä tulee loistava kärkikoira. Neve on näyttelyissä ollut hallahousu, eli vaikka hirmu nättikoira onkin, ei näyttelytuloksia ole. Neve on myös  porukan ikiliikkuja ja melkoinen vieterikoipi! Luonne on aivan ihana. Nevellä on ikää 3 vuotta.


 
 Liekki eli Mirtmaker Dragon Attack on meidän komppanjan ainoa husky, jolla ikää on 1,5 vuotta. Varasertejä kalasteleva pikkuriiviö jota ei voi päästää irti. Meidän perheen vitsinä onkin "montako kertaa oot karkuuttanu Liekin?!?" Myönnän oon karkuuttana VAIN kerran... Meidän sylikoira kirjaimellisesti. Liekki koiruus on elementissään juostessaan valjakossa muitten kanssa.


Räpsy eli Snowmist Hot Magical Gold


Räpsy on nyt vasta 7 kk vanha samojedi ja samalla meidän kaikkista isoin sammari vaikka onkin vasta pentu. Tarkoituksena olisi myös tästä saada hyvä vetokoira... katsotaan mitä tulee...


Tuuli-koira Tuuli eli Tuiskunhaltijan Tiktak on koko porukan ainoa muotovalio. Tuuli on hirmu avoin ja iloinen koira, jonka kanssa mäki olen ollut lenkillä useita kymmeniä kertoja. Meidän superahmatti juoksee valjakossa usein kärkenä ja agility sujuu myös mukavasti. Toki valjakkourheilu on vienyt ajan akin reenaamiselta. Tuuli täyttää ensi vuoden alussa 5 vuotta. Tuuli on kanssa yks mun suosikkeja :)
Tuuli 

VitiTuulilla on tehty yhdet pennut, joista yksi jäi meille kotiin : Viti-koiruus, Tuiskunhaltijan Tuulen Tarina.  Viti näyttä hyvin paljon omalta mammaltansa, joten yhtäkkiä ku kattoo niin aina ei erota onko se Viti vai Tuuli. Vitillä on ikää nyt 1,5 vuotta ja myös (yllättäen) Viti juoksee valjakossa. Ahneutensa suhteen Viti on tullut äitiinsä... eli superahne.
Seuraavana vuorossa on Viivi eli koko porukan aivot. Viivi eli Snowmist Yoshino Blossom on ehkäpä yksi rauhallisimmasta koirista. Viivi on valttikortti valjakon kärkikoirana. Viivi ei yritä kusettaa läheskään niin paljoa kuin muut koirat. Eli oikea unelmakoira, joka tekee töitä mielellään. Ikää Viivillä 3 vuotta


Rilla eli Viivin pentu
Viivillä teetettiin viime kesänä pennut ja niistä yksi etsii vieläkin hyvää näyttely/harrastuskotia, jota vielä ei ole löytynyt. Rilla tyttönen siis asustelee vielä siskoni laumassa. Jos hyvää kotia ei löydy, niin  todennäköisesti Rillakin tulee tulevaisuudessa vetämään valjakossa. Ikää Rillalla on nytten 4 kk. Eli Rilla on loitava leikkikaveri Aavalle :)


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä meidän Siiri-muori. Siirillä on sekarotuinen vanhus (11 vuotta) joka viettää ansaittuja eläkepäiviä. Edelleen Siirillä on puhtia käydä tekemässä vetolenkkejä, mutta enimmäkseen se saa vaan tehdä metsässä "hengailu-lenkkejä". Siiri on koko lauman johtaja... ainakin vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti