torstai 31. lokakuuta 2013

Jälkeilyä ja tokoilua

Otettiin vähän tokoilua alkuviikosta edelleen samalla hiekkakentällä. Tässä kohtaa voisin hehkuttaa kuinka Aava tulee jo tosi hienosti sivulle :) ja ilman käsiohjausta... Eli supertokokoiran alku :) sitten ei niin hyviin uutisiin. Vaikka kirjoitinkin torstaista, niin Nipsun selkä oli jo parempi. No pitihän sitä mennä tikulla jäätä kokeilemaan ja ottaa vähän Nipsunkin kanssa. Otettiin muutama liikkeestä seisominen (tarkemmin tarkkuutta seisomiseen takapalkalla) ja pari seuruun täyskäännöstä. Nipsun selkä oli taas totaalijumissa. Hieromalla ja venyttelemällä + Back On Trackillä se on nyt taas parempi... edelleen maanantain osteopaatin aikaa odotellessa. Täytyy myöntää, että Nipsu on nyt 1 1/2 vuotta kulkenut joka toinen kuukausi osteopaatilla, ja selkä on silti huonossa kunnossa. Kaippa seuraava keino tuohon selkään on jonkun sortin kansanparantaja eli vissiin virallisesti pehmytkudos... jotain :) . Täytyy myöntää että himppasen ottaa päähän jos meidän tokoura oli tuon seljän takia tässä, senverran kovan työn ja kivisen polun tuon karvakorvan kanssa on tehty: palvelushaluttomasta ja minkään laista motivaatiota olevasta koirasta oon saanu, superinnokkaan treenaajan, joka oli koevalmiina alokkaaseen. Huoh... No mulla on Aava josta tulee vielä superpätevä :)

Keskiviikkona käytiinkin tekemässä jäljet tytöille Luna-koiran kanssa. Aavalle tein melkopitkän (n. 30m) pitkän peltojäljen. Sen se ajoikin tooooosi hyvin. Aavalla on nyt käynyt totaalinen ahaa-elämys tuon jäljen kanssa ja se tekis töitä vaikka kuinka. Nyt erona oli että viimeksi pistin makkaran vaihdellen joka toiselle tai joka kolmannelle askeleelle, nyt oli 1-1 1/2 metriä makkaroita joka askeleella ja sitten 2-3 metriä ilman. Tämä näytti toimivan suht hyvin vaikkakin makkaroita jäi jonkin verran syömättä. Ens kerralla ajattelin pistää sinne tänne makkaran paloja, testataan kuinka käy :)
Sitten operaatio Nipsu. Nipsunen on viimeaikoina ajanut peltojäljet huonosti, tai vain paikoin, joten ajoin Nipsulla ensin lyhyen suoran pätkän jossa oli tosi tiheesti herkkuja, eli tein pomminvarman peltojäljen, joka onneksi meni hyvin. Tein vielä metsään suht lyhyen (n. 50m) pitkän jäljen. Voin sanoa että se jos mikä meni perseelleen, koska kun jäljet oli tehty niin totta kai alotettiin penskasista. Siinä kun Luna ajoi omaa jälkeänsä niin sen metsäjäljen päältä meni 4 metsäkauriin porukka. Nipsu joka on todellakin riistaviettinen.... lopun voitte varmaan arvata. Mutta täytyy todeta, että empä uskonu näkeväni bambeja kehä II:n sisäpuolella 8)

Ja taas Aavan koottuja... voisin todeta, että pikku-koira ei oikeen oo aamuihminen, tai siis koira. Ittelläni on ollut pari aamuvuoroa ja totta kai ollaan lähetty juoksulenkille 5.30, Aava on ollut "hieman" vedettävää mallia... Ehkä mä saan siitä vielä "aamukoiran" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti