perjantai 3. helmikuuta 2017

Keppitreenejä ja tokon hinkkausta

Maanantaina oli taasen Saijan treenit mihin tällä kertaa Sikanen pääsi mukaan. Rata oli sangen mukava, taas semmonen vauhtirata, ettei taaskaan mitään tekniikkahinkutusta. Ihan alun Sikanen tuli sangen hienosti, pikkusen jouduin kalastelemaan vitosputken jälkeen ku ei tullu mun putkijarruun ihan niin hyvin, kolmannella toistolla meni ihan superisti. 9-14 välillä ei mitää ihmeellistä: tuli sangen nätisti päällejuoksuun esteelle 12 (kuka on opettanu tuolle malille nuin hyvät päällejuoksut?? se en oo ollu minä!!) toki jouduin saattaa aika lähelle keppejä sillä ei vielä kovinkaan kaukaa hae kepeille. Eikä kyllä olla kovinkaan hirveesti treenattu ansaesteitäkään kepeille mennessä. Paikka missä jouduttiin hinkkaamaan oli 14-17. Mietin kauan kummalta puolelta ees ohjaan, sillä tämmösiä paikkoja ei olla Sikasen kanssa kovin hirveesti (tai siis ollenkaa) tehty, päätin ottaa keppien puolelta. Hankaluuksia  meinas olla hypyn 15 päällejuoksussa, sillä se oli vielä vinompi mitä tuossa alla olevas raassa. Sikka ei vielä hae kovinkaan helpostinoin vinoista hypyistä päällejuoksuun vaan juoksi monta kertaa pokkana ohi. Nototta kai ku jäin varmistelemaan että hyppää nii olihan mun persjättö sitte myöhässä. Ja voin rehellisesti sanoo että mä oon aina vihannu (ja tuun vihaamaan) tämmösiä päällejuoksu + persjättö ohjauksia, samoin japanilaisia. Ne vaan ei multa onnistu, eikä ne mee mun aivakapasiteettiin ei sitte millää. Joten eipä näitä tuu hirveesti treenattuakaa (ihan sama Aavan kanssa). Enempää ei sitte kereettykkää. Mutta yleisesti tykkäsin Sikasesta hyvinki paljo: se kuunteli ja tuli tavallista paremmin ohjauksiin , ja se kääntyi paljo paremmin mitä normaalisti. Kummallista!Tiistaina oli omat ohjatut treenit mihin pääsi Aava aksaamaan. Rata oli mukava vauhtirata, jossa oli muutama hankalampi paikka. Meilkein koko porukka ollaan menossa nyt vklp kisaamaan joten sen takia Hanna oli tehny meille radan missä oli myös kaikki kontaktit. Aavalle putki-puomi-erottelussa ei ollu mitää ongelmaa, haki nätisti hypyt ja irtos tavallista paremmin. Eli mun irtoomis-operaatio rupee tuottaa tulosta, enää ei tartte juosta "käsi kädessä". Aava oli sangen vauhdikkaalla päällä ja teki ihan saakelin hienoja pätkiä.

Keskiviikkona käytiin ekaa kertaa Tiltun opeissa tokoilemassa. Tällä kertaa pääsi Sikanen sillä sen kanssa meillä tuppaa noita ongelmia olla. Ja varsinki ku oon ilmottanu sen kokeeseen. Ekana katottiin meijän seuruuta, sillä jotenkikaa en oo siihen tyytyväinen. Seuruutin aluksi normaalisti ja Tiltu toteski heti että Sikanen pitää takapään, lavan ja kyynärät hyvin hallinnassa, mutta kyynärästä alaspäin etujalat menee kuinka sattuu. Eli Sikka seuraa kirjaimellisesti löysin rantein, jolloin etujalat säätää ja häseltää aikas paljon. Näytettiin meijän jäävät, mutta ku annan käskyn niissä Sikka käyttää ranteitaan tosi hyvin ja tekee hyvät stopit. Tiltu sanoiki että mun pitää ruveta käyttämään noita stoppeja hyväksi, sillä heti stopin jälkeen käyttää ranteitaan paremmin. Mutta toki samaan hengen vetoon Tiltu lisäs että tuo on Sikan tyyli, ja toisaalta sille ei oikeestaan voi tehä mitää. Joten me nyt tyydytään noihin löysiin ranteisiin. 
Seuruun jälkeen katottiin meijän kakeja, sillä mun pitäis saada Sikanen paremmin keskittymään juurikin noihin tassuihin että ne pysyis paikoillaan. Nyt Sikanen liikuttaa toista etutassuaan aina kakejen aikana ja toinen pysyy paikallaan (meillä siis edelleen etujalkakaket). Otetaan nyt askel taakse päin ja ruvetaan jumppaamaan niitä nyt olkkarissa. Eli itte istun lattialla ja Sikka joutuu tekemään kaket hyvällä tekniikalla. Ja niin että mä kiinnitän vain huomion pelkkiin etujalkoihin. Eli palkka ku tekee hyvällä tekniikalla, ingnoorataan ku tekee huonosti. Ja sanoin että ku SIkka rupee sähläämään ja turhautuu, nii Tiltu vain sanoi että anna sen sählätä, ja vain hyvistä kunnon palkka. Myös Tiltu ehdotti että ku mä avaan suuni nii Sikka nostaa kierrokset ja on sillee mitä tehään, mitä tehään, mitä tehään, niin että jos jättäisin käskyt pois ja tekisin pelkillä käsimerkeillä nii vois toimia Sikasen kanssa.
Muuten saatiin palautetta, että Sikka tekee erittäin hyvällä mielentilalla seuruuta ja on hyvässä seuruussa (jos noita löysiä ranteita ei lasketa), meillä on erittäin hyvät jäävät ja niitten erottelut. Ja se mistä Tiltu oli hyvin yllättyny että Sikka pystyy menemään oikeeseen mielentilaan noin nopeesti (nytki korkeesta vireestä seuruussa teki hyvällä mielentilalla kakeja). Sikka <3

Eileen ja tänään käytiin Katilla treenailees vähä sitä sun tätä. Sikka pääsi eileen ja tänään tekemään puomia (ylläri pylläri) ja tehtiin vähä seuruutaki. Tänään tehtiin Sikasen kanssa keppitreeni lisäksi. Nykyään SIkka hakee jo tosi nätisti hankalistaki kulmista kepeille ja kestää kaikenmaailman ohjauksia niin ennen ku jälkeenki keppejen. Ja olihan pakko myös testata leijeröintiä, joka onnistui toisella yrittämällä!! Jess!! Kävi jo tuos ittellä mielessä että pitäsköhän mennä testaamaan Sikasen kanssa mennä jo hyppärille...
Aava teki eileen muutaman kontaktin, ja ollaan jatkettu meijän projektia takaakiertojen kanssa. Me alotettiin tää joskus viime syksynä, mutta se on vähä jääny. Eli menin seisomaan vaan hypyn eteen ja pelkällä suullisella käskyllä Aava hakis takaakiertoon. Näin parin treenin jälkeen Aava taas muisti, ja kuunteli tosi hyvin ja lähti hakemaan takaakiertoon vaikka seisoin vaan eleettömänä. Toki tää vielä tarttee paljo treeniä. Jatkettiin myös tänään meijän irtoomis-kuunteöutreeniä. Mä istuin keskellä hallin lattiaa ja lähettelin siitä Aavaa eri putkiin ja kontakteille. Vähän neiti kyseli että mitä hittoa ku toinen vaan istuu ja lähettelee eripaikkoihin. Mutta ku tajus jutun juonen nii hienosti haki kaukaaki!! On se vaan pätevä karvakasa. Näitä mun pitää teä joskus toistekki!!

Sikan keppitreenit:
Ja tästä tulee Sikan treeni-biisi seuruuseen, tai sen kertosäe ;)2 kommenttia:

 1. Hiukka irrelevantti kysymys, mutta mitkä pöksyt Sikalla on käytössä? Omalle malilikalle olis nykystä pienemmät ja istuvammat pökät etsinnässä :) Hyvän näköistä menoa! Tottiksesta ja tokoilusta olis kans kiva saada videopätkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikalla on käytössä Hurtan pöksyt, sillä joskus tarttin mahollisimman nopeesti housut ja ne oli ainoot sillä hetkellä mitkä tuli vastaan. Mutta on kyllä ollu sangen hyvät ja istuvat!!

   Mutta juu, pitääpä kuvailla meidän tottisteluita. Niitä tulee niin hävettävän vähä kuvailtua :/

   Poista