torstai 9. helmikuuta 2017

Vitosten keräilyä ja mielentila ongelmia

Viime lauantaina käytiin Aavan kanssa Ojangossa Batin kisoissa hyppimässä kolmen radan verran. Tuomarina oli Henri Luomala. Ihan ei kaikki taaskaan menny ku oppikirjoissa. Sillä olin aamun töissä ja mulla työpäivä vähä venähti, joten olin myöhässä aikas paljon kisoista. Mutta meikäläisen onneksi niin oli kisatki. Töitä päästyä nappasin vaan tytöt vauhdilla mukaan ja tukka putkella Ojankoon. Kävin ilmottautumas ja juoksin siitä täysiä rataantutustumiseen, heitin vaan repun pois ja sinne vaan. Kävin radan vaan hyvin pikasesti läpi ja lämppäämään koiraa. Onneks oltiin loppupääs nii kerkesin lämpätä jollain lailla koiran ja sit vaan radalle. Noh ihan ei ollu oma aivokapasitetti mukana. Kolmannen esteen pakkovalssilta tuli rima alas, joten siihen loppui mun ohjaus. Jotenki kummasti saatiin siltä radalta 10 aikaseksi. Ihan rehellisesti sanottuna, en suosittele kenellekkää mennä tuolla tyylillä radalle, mutta tulipahan seki testattua :D
Toisna ratana hyppäri, joka oli kyllä sangen mukava. Yks kohta oli vähä vaikeempi: kolme hyppyä suoralla linjalla ja totta kai vimppaan oli pistetty takaakierto. Sen olis voinu tehä vippauksella mutta ei oola treenattu niitä piiiiiiiiiiiitkään aikaan joten MINÄ joka en tee koskaan persjättöjä tiukkoihin väliin niin tein sen!!! Ja vielä rytmitinki sen hyvin. Hitto olin tyytyväinen. Mutta toisaalta , tuolla hyppärillä ei ollu meijän kannalta väliä, sillä meillä on jo hyppäriltä luva. Sen takia ohjauksissa en varmistellu ja lähettelin huomattavasti rohkeemmin. Muuten hyvä rata mutta saatiin radan helpoimmassa kohtaa kielto, joten 5.
Vimppaan rataan olin päättäny skarpata ja yrittää tosissaan sitä vimppaa luvaa. Rata oli taas sangen mukavan oloinen. Eniten mietitytti takaaleikkaus kepeille, sillä edelleen sen vanhan virheen takia Aava on epävarma kepeille mentäessä. Kepit onnistui hienosti ja muutenki hyvä rata, linjat oli hyvät, mutta perhanan aan alastulolta vitonen. Voin sanoo että harmitti ja pirusti. Näin jälkikäteen ei harmita yhtää, sillä tehtiin erittäin nättejä pätkiä.

Maanantaina oli taas Saijan treenit mihin mukaan pääsi vaan Sikanen. Tällä viikolla oli ratana selkeesti teknisempi rata. Mutta Sikkalaisella oli kierrokset taas niin tapissa ku vaan pystyy, ettei koko aksaamisesta meinannu taas tulla mitää. Ei ollu aivot ihan ihan mukana maligaattorilta. Oli muuten lähellä ettei Sikasta tullu lapasia!! Useesti. Saatiin muutama ihan hyvä pätkä, mutta silti.Meinas mennä itteltäki hermo. Rupes oikeen ärsyttämään ku nyt viimeaikoina Sikanen on ollu sangen hyvässä moodissa, mutta nyt jotenki kiehu yli. Ku tietäsinki mistä nää johtuu, sillä rutiinit oli samat vanhat eli ne ei oo muuttunu. Pitää vissiin ruveta pitää tarkkaa kirjaa rutiineista ja kaikesta mitä tehään josko sillä olis joku asia minkä takia Sikalla keittää yli.Tiistaina käytiin nopeesti ekana SIkan kanssa tekemäs muutaman puomi-treenin ja tehtiin tokoa. Nyt ollaan tehty pieni korjauksia vähä jokapaikkaan. Nyt ollaan pääsääntösesti palkkailtu hiljaa olemisesta sillä edelleen ne kokeet on tulossa. tehtiin myös kapulasta luopumista. Muutenki oon tarkotuksella tiputellu Sikan virettä tuon ääntelyn takia. Ja toko on tokoa, eli senki takia on ollu ihan hyvä laskee tuota virettä näin yleisesti.
Illasta pääsi Aava vielä kisaamaan 2 starttis HAU:n kisoihin Purinalle (tai siis nykyään Hurtta-areenalle). Täytyy myöntää, että kyllä sitä pari kertaa mietti että mitä mä täälä teen sillä kylma halli ja mittari näytti -11 astetta. Tuomarina oli Ritva Herrala. Sieltä käytiin hakemas 2x hyl. Purinan pohja, hitto mä vihaan sitä. Enpä muistanu että se on noin inhottava. Aavaki tuntui tosi kummalliselta, okei ollaan koko talvi treenattu tekonurmilla, joten ero on suuri. Putket jotenki hukkuu sinne ja tuntui ettei Aava nähny niitä: ekalla radalla lähetin suht läheltä putkeen mutta Aava pokkana juoksi putken ohi ja jäi hölmistyneenä kattomaan mun päälle että missä täälä mikää putki on. Jos jotain hyvää nii kontaktit oli hienot.

Eileen käytiin kans tokoilemassa molempien kanssa. Sikan kans jatkettii kaikkee turhaa : perusasentotreeniä, edestä perusasentoon tuloja, suoruutta pa:sta maahanmenoon, pitoon rauhallisuutta. Tais Sikka päästä tekemään muutaman ruudun, jokka oli sangen hyviä. Aava teki ruututreenin ja seuruuta.

Tänään sai tytöt pitää vapaapäivän ja käytiin vaan hiihtelemässä järven jäällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti