keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Aksakisoja ja kuuntelutreeniä

Viime viikolla tuli jonku verran tokoiltua molempien tyttöjen kanssa. Tulipahan todettua että oon saanu jotenki pilattua myös Aavan ruudun. Hyvä minä!!! Sain pilatuksi molempien tyttöjen ruudun.  Sikasen kanssa ollaan jatkettu meidän ruutuprojektia: eka tein targetin kanssa, mutta nyt mali-neiti on jääny aikas pahasti kiinni siihen joten oon nyt vaan tehny pelkkiä näyttöjä ja lähettäny sitte. Tää versio tuntuu toimivan kaikkista parhaiten putkiaivolle.

Sunnuntaina kävin eka aamusta hiihtämässä järven jäällä tyttöjen kans. Oli muuten Sikasen eka hiihtolenkki . Kyllä siitä saa mitä mahtavimman hiihtokaverin. Tosin neiti yritti syödä mun sukset ensimmäiset 200 m :) . Aava se ei edeelleenkään arvosta suksia, vielä vähemmän sauvoja, eikä tuu 10 metriä lähemmäs mua.
Iltapäivästä käytiin kisaamassa Aavan kanssa kolme starttia Ojangossa. Tuomarina oli Seppo Savikko. Eka rata agirata. Ihan mukavan olonen rata. Tehtiin sangen siisti rata, mutta. En tiiä mikä jäätävä arviointi virhe Aavalle tuli ku hyppäs ihan täysin ekan riman päälle. Ihan kummallista ku Aava normaalisti on niin erityisen tarkka rimojen suhteen.
Toisena hyppäri. Sieltä haettiin Aavan kanssa nollalla voitto kotiin. Okei, se oli kaukana siististä nollasta: pientä pelastelua ja huonoja linjoja. Mutta nolla on aina nolla. Ja saatiin samalla meidän toinen luva.
Vika rata, oli hieman hankalampi, mutta siitä ei jää jälkipolville kerrottavaa: Aava porsasteli huolella kontaktit, ja mä oli välillä pahasti hukassa kartalta.  Mutta saatiin silti 15 vp.
Oikeitten kisojen jälkeen oli vielä epikset, mihin jotenki kummasti oilin ilmottanu Sika-possun niihin supermölleihin. Suuria odotuksia mulla ei ollu ja toisaalta halusin vaan nähdä kuinka malinaattori toimii kisatilanteessa. Täytyy myöntää että olin sangen positiivisesti yllättyny, sillä Sikanen odotteli sangen nätisti, eikä vetäny mitää ihan jäätäviä kierroksia. Ohjauksiin tuli sangen hyvin , eikä ampunu läpi (niin ku kuvittelin). Mutta hyvää kokemusta saatiin.
Ja Aavan hyppäristä video (oli siinä ja siinä kehtaako ees julkasta ;) )


Ma oli taas Saijan treenit. Tällä kertaa mulla oli Aava treeneissä. Rata oli tällä kertaa sangen mukava, ja huomattavasti vauhdikkaampi. Ei mitään kauheeta tekniikkarataa. Mut hei saatiin tehtyä nollana rata läpi. Ainoo missä piti vähä enemmän hinkata oli tuo aa. Sillä Aava ei meinannu vaihtaa laukkaa millään ja sen takia hyppi aina kontaktin yli. Mutta parin kerran jälkeen ku kerroin että vaihda se laukka nii johan rupes kontaktitki osumaan kohdalleen.Maanantaina oli myös meidän tottisvuoro akatemialla. Sikanen pääsi tekemään kunnon kuuntelu- ja luopumis treenin. Ekaks tein kuuntelutreeniä noutokapulan kanssa. Nyt kuunteli hyvin nouda-käskys, vaikka sanoin vääriä käskyjä. Sitte jätin kapulan ja pallon maahan ja seurrutin niiten vierestä , kiusasin pallolla ku Sikka oli seiso-käskyn alla yms. yllättävän hienosti Sikanen skarppas.

Tiistaina oli omat treenit mihin menin Sikasen kanssa. Teemana oli takaaleikkaukset. Todellaki takaaleikkaustreeni: esteitä tais olla 19 ja niistä tais olla vain 2 estettä mihin ei tehty takaaleikkausta. Voin sanoo että se oli sangen painajainen meille. Sikalla on muutenki eikas heikot takaakierrot, mutta sitte ku niitä on noin monta peräkkäin. Joten kyllä takaakierrot menee treeniin, mutta ei tuolla tavalla.

Tänään kävin treenaamassa halilla. Niin mahtavaa ku sielä on peilit nii oli hyvä treenata tokoa. JOten hinkattiin molempien tyttöjen kans seuruuta peilien edessä. Niin luksusta ku voi pitää pään suorassa! Toki huomas että molemmilla tytöillä paikka siirtyy liika eteen. Mutta aikas nopeesti sai molemmilta korjattua. Tehtiin myös ruutua toki Sikalla paremmalla menestyksellä mitä Aavalla. Joten töitä riittää sillä saralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti