lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 niputus ja tavotteet vuodelle 2017

Niin on taas vaan yks vuosi taputeltu ja on aika sanoa tervetuloa uudelle vuodelle. Joten niin ku moni muu (siis oikeestaan kaikki) tekee tän perinteisen vuoden kertauksen ja samalla annetaan uudelle vuodelle tavotteet, niin teen sen myös itte.

Vuodessa on taas kereenny tapahtua vaikka ja mitä, mistä vois yhtäkkiä nostaa Aavan loistavan aksa-uran korkkauksen, Sikan BH-koe, ja maligaattorin lonkka- ja kyynärkuvat. Sikkanen vietti vielä sen yhen yön eläinsairaalassa.

Kuinkas meijän tavotteet onnistui:
Sikka:
Sikalle en tuu suuremmin tavoitteita laittamaan, sillä me edetään sitä mukaa miltä tuntuu. Sikka on kehittyny jotenki tosi hitaasti ( siis jos vertaa Aavaan tai Nipsuun). Ihan loppuvuoteen vois haaveilla BH-koetta tai tokon alokaan korkkausta, mutta suurella kysymysmerkillä. 
Mettälajien puolella jos saatais jälkeen pituutta (peltojälki) ja esineet, ja varmuutta.
Ja kuinka kävi. 
Toko: Yritin nytte loppuvuodesta saada Sikasen tokokokeeseen mutta valitettavasti ei päästy mihinkään, mutta yritystä ens vuodelle. Muuten liikkeitten osalta päästiin pitemmlle ku osasin odottaa (suurin osa jo voittajan liikkeistä on hallussa).
Pk: BH käytiin suorittamassa hyväksytysti Lahdessa. Tottisten osalta päästiin hyvälle mallille ja sen suhteen voitais oikestaan jo kisata. Peltojälki vähä jäi heikommalle, eikä kovinkaa montaa jälkee pellolla ajettu. Mettäjäljen suhteen asiat on huomattavasti paremmin. Aikas monta jälkee kereetti tallaamaan, kepit nousee hyvällä prosentilla, janatki on jo hyvällä mallilla. Esineruutu on kans hyvällä mallilla, Snikkersson irtoo nätisti kauas ja tekee hyvin töitä, ja jopa se nenäki on yllättävän hyvin auki.
Aksa: Ollaan kehitytty yllättävän paljon, vaikka oikeestaan sen treenaaminen ollaan oikeen kunnolla alotettu vasta syksyllä. Sikka hakee treeni määrään ja ikäänsä nähden hemmetin hyvin esteitä, kepit on erittäin hyvällä mallilla. Ja jopa mä oon oppinu ohjaamaan mun kengurua.
Muuta: Sikka kävi kuvissa, josta tuloksena oli lonkat B/B ja kyynärät 0/0, samalla silmät peilattiin terveeksi.

Aava:
Toko: Ihan ekana mun pitää tehä jotain tolle mielentilalle, ettei ahistu kokeessa niin pahasti. Kun saan sen jollekki tasolle nii rupeen miettiin sitte vasta kokeita. 
PK: Kisaamisen suhteen sama mikä tokossa! Mettien puolesta koiruus olis ny jo valmis mutta... FH, no no no no,vois kyllä mennä kokeeseen ens kesänä (ilmasun vaihtaminen vaan)
Aksa: Jos pääsis kunno seuraan nii vois viedä koiraa eteenpäin, jos ei nii sitte touhotetaan ittekseen ja käydään mölleissä. Muuten veikkaan että päästäis kisaamaan
Ja kuinka kävi:
Toko: Ei kyllä kisattu, mutta mielentila on aiva täysin eri mikä vuosi sitte. Mutta loppuvuodesta jo suunnittelin että oltais menty kokeeseen, mutta täs oli sama ongelma ku Sikalla, eli ei päästy (toki en niin aktiivisesti yrittänykkää kokeeseen)
PK: maastot edelleen kunnossa, Aava on jälkien suhteen tehny hemmetin hyvää työtä ja ajoi jopa 2,5 km jäljenki kesällä. Mielentila on ihan eri tottisten suhteen, että pitäis testata rupeisko se kestämään ampumisen. 
Aksa: päästiin seuraan ja sillä saralla ollaan menty iiiisssssoooooooooiiiiinnnnn harppauksin eteenpäin. Alotettiin meidän aksaura lokakuussa, viisissä kisoissa Aava nousi kakkosiin ja kakkosistaki meillä on jo yks serti. Ja saldona oli myös huimat kaks tuplanollaa. Eli ihan jäätävn hieno saavutus Aava-koiruudelta.
Näyttelyitten puolella käytiin ainoastaan erkkarissa josta saatiin ERI.

Tavotteet ei ollu mikkää suuret, tai kummoset. Mutta hyvin realistiset. Ja aika hyvin saatiin ne toteen. Hienoja tuloksia, paljon iloa, ihan supermahtavia treenikavereita, paljon uusia tyyppejä, jokka on niin huippuja!!! Saanu tavata ihan supereita kouluttajia, ja taitavia koiria. Pääsin niiin maailmasta parhaaseen seuraan mistä tykkään hurjasti, ihan parhautta. En voi olla ku suuresti kiitollinen kaikesta, siis ihan kaikesta, joittenka kanssa oon saanu jakaa viime vuoden!!

Ja sit tavotteet vuodelle 2017!!

Sikka:

Toko: Nyt alkuvuodesta mennään starttaamaan meidän kisaura alokkaassa. Ja vielä kisata avoimessaki. Tavotteena olis myös päästä edustamaan seuraa tokon sm-kisoihin joukkuekisaan.
PK: Tarkotus olis saada JK1-koulari alkukesästä, loppukesästä vois käydä tetstaamassa jo jopa JK2:sta. Jos myös ajeltain peltäjälkiä vähä enemmän mitä viime kesänä. Hakua olis kiva testata jos löytäis porukan missä treenailla.
Aksa: Ekana kontaktit kuntoon ja sitte kisaamaan, eli jossain kohtaa olis Sikan kanssa kisauran korkkaus tällä saralla. Tulos tavotteita en viitti laittaa sillä Sikka on Sikka, ja mulla ittellä on vielä huiman paljo opittavaa Sikan kanssa aksailusta
Muuta: Ku neiti täyttää 2 vuotta nii käydään hakees selkäkuvat. Näyttelypuolella jos yritetään mettästää sitä pakollista H:ta, mutta sitä ennen pitää varmaan käydä joissain mätsäreis että ei aiheuteta kovin paljoo paheennusta :D

Aava:

Toko: Kovin suuria tavotteita en aseta Aavan kanssa, mutta nyt ku on saatu mielentila kuntoon niin semmonen pienen pieni haaveen häivähdys siitä että saisin Aavan vielä tva:ksi nostaa päätään. Joten kiirettä ei pidetä mutta sitä kohde mennään.
PK: Niin ku jo ylempänä mietin nii pitäis testata jos sais Aavan vielä kestämään ampumisen. Jos se onnistuu nii sitte vois kokeilla JK1:stä. Tässäkään en aseta suuria tavtteita vaan mennään ihan puhtaasti Aavan mukaan. Jos ei kestä nii saa karvakasa ajella jälkiä hötsäily-tyyliin.
Aksa: Ehdottomasti kolmosiin nousu!! Tänä vuonna ei vielä millää sm-kisoihin päästä, mutta jos yrittäis saada ees osan vuoden 2018 sm-kisanollista kasaan. Eli jos tavotteksi pistetään vuoden -18 sm-kisat nii sen mukaan treenataan ja kisataan.
Muuta: Aavan kanssa vois kans käydä pyörähtämässä muutamissa näyttelyissä, mutta en ota siitä sen suurempaa stressiä. Tarkotuksena olis myös (kunhan kelit antaa periksi) käydä Aava sterkkaamassa.

Muuten toivotaan että molemmat pysyy terveenä, eikä mitää suurta ja ihmeellistä satu. 

Muuten haluan toivottaa ihan kaaaaaikille super loistavaa ja menestyksekästä vuotta 2017!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti