sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Vauhdikas viikko taas takana

Voi nenä, mihin nää päivät vaan katoaa???  Taas on tullu tehtyä ja touhuttua kaikenlaista ja kalenteri näyttää täyttyvän ihan samalla tahdilla kokoajan.... Mutta pientä päivitystä meijän treeneihin:)

Viime viikonloppu meni molempien tyttöjen kanssa leirillä. Mitään suurta ja ihmeellistä en itte saanu mutta tulipa oltua. Tyttöjen käytökseen olin super-tyytyväinen. Sikkaki pystyi yllättävän hyvin rauhottumaan vaikka paljo kaikkee uutta ja ihmeellistä. Että kyllä tuosta pikku-hunsvotista vielä hyvä leirikoira tulee. Leirin jälkee suunnattiin kotia eli pitihän sitä äitiä käydä muutaman päivän verran moikkaamassa. Tytöt ne on touhusi pihalla päivät läpeensä ja nauroinki ettei Sikka malttanu ees nukkua päivällä yhtää ku piti vaan päästä Aavan kaa painimaan pihalle. Niin paljo sain aikaseksi treenien suhteen, että käytiin Saaran ja koirien kans treenailees tiistaina. Harmi ku vaan pääsee niin harvoin treenaamaan yhessä. Mutta iso kiitos Saaralle treeniseurasta :)

Ajettiin tyttöjen kaa tiistai illalla takas kotiin että kerkesin Aavan kaa keskiviikko aamuksi ohjattuihin aksatreeneihin ennen iltavuoroa. Tällä kertaa oli kunnon tekniikan hinkkaamis treeni!! Jaettiin rata kolmeen osaan: esteet 1-7 tehtiin serpentiiniä ja testailtiin eri ohjauksia/ohjaamattomuutta siihen. Itte olin varma että tää on vaikee Aavalle ku ei ihan niin hyvin poimi esteitä, mutta hitto kaveri pääsi yllättämään!! Tarkotus oli että juoksen vain vieressä "pikajuoksijana käsillä" eli en ohjaa yhteenkään hyppyyn ja silti kaveri hyppäs kaikki hypyt niin ku piti :) Testattiin myös että menin kolmannen hypyn taakse ja siitä lähettelin hypyille mutta todettiin että joo toimii, mutta Aava tulee puolet kovempaa jos mä itte liikun kokoajan . Tää sama myös lähdöissä, mun ei kannata mennä minnekkää kaus ohjaamaan vaan jäädä lähelle Aavaa. Toinen osa oli esteet 8-15 teemana niistot ja oli sielä mummopyöräytys. Näis Aavalla ei ollu mitää ongelmaa. Vikana oli esteet 16-25 ja teemana saksalaiset. Näis sitte hinkattiinki. Siis osataan me ne kyllä mutta Mari sanoi hyvin että "te kyllä suoritatte ne niin että selviätte kyllä hengissä, mutta ne ei oo mitään oppikirja esimerkkejä vielä" eli niissä meillä on vielä teknisesti  tekemistä ku ruvetaan pilkkua viilaamaan.Koska Sikka sai keskiviikosta vapaapäivän nii torstai mentiin toiste päin: Sikka pääsi hommiin ja Aava sai laiskotella. Nääs täs ny on tullu miljoona ja yks eri muuttujaa joten vaihdettiin Sikasen kanssa treeniporukkaa. Saatiin tiistai illasta (tai kai se jo yötä oli) tieto että seuraavana päivänä olis treenit Riihimäellä joten suunnattiin sitte sinne heti aamusta :) Sikkanen se oli hieno; eipä oo väliä kuka sielä kentällä heiluu, pikku-hunsvotti kyllä puree :D
Perjantaista taas annoin vapaapäivän sillä molemmat koirat oli jotenki tosi väsyneitä. Varsinki Sikka oli hirmu vaisu.
Eileen ku tulin töistä kotiin nii sain taas todeta että jaahas, normaali kauhukakara-Sikka on tullu takasi, ja käytiinki Heidin kaa Talissa treenailees. Aava oli mahottoman hieno, taas sieltä pohjasta tuon Aavan kans on vähä noustu :) baby´s steps . Ja sikka.... huoh. Kaveri ylityönti itteensä niiiiiin pahasti ettei koko treenistä tullu oikeestaa yhtää mitää,   aarrrggghhhhhh!!!!
Tänään kävinki ittekseni viereisen koulun kentällä treenailees, nyt oli Sikka huomattavasti parempi ja oikeesti kuunteli mitä sille sanoin. No veikkaan että huomenna taas hakataan päätä seinään ;D

Loppuun vielä muutama kuva :)

Kuvat: Noora Ruuhimäki
Jaa-a, mikä hyppytekniikka....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti