keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Sikaselle paaaaljon kaikkee uutta ;)

Taas on tullu tehtyä kaikenlaista että en taida ees muistaa kaikkee :) yllätys.
Keskiviikkona käytiin Aarnen kaa treenailees Sikanen. Koska viimeks tuli noita ihme irrotuksia, ja muutenki ihme häiriöitä nii tehtiin erilaisia välineitä. Pistettiin viuhka maahan niin että Sikka käveli sen yli ennen purua, ei yhtään mitään ongelmaa. Ihan niinku sitä ei olis koskaa ollukkaa. Tehtiin näitä muutaman kerran, ei sitte yhtää mitää. Aarne myös jonku verran kuormitti purussa viuhkalla, ei yhtää mitää. Toisaalta hyvä vaan ettei se mistää nytte välittäny. Mutta enemmän nytte ihmetyttää se sunnuntainen jäykkyys. Kummallista.

Ja jos jatketaan puruissa nii käytiin taas tänään Aarnen kans treenaamassa. Tänään opiskeltiin taas Sikasen kanssa uusia juttuja. Jalkapuruissa ollaan nytte vain otettu oikeeseen jalkaan, tänään testattiin ekaa kertaa vasenta jalkaa. Ja taas jälleen kerran sain olla tyytyväinen Sikaseen, on se hyvä että näis asiois se on hyvä ;)  mutta kaikki koirat ei ymmärrä kääntään päätään ku vaihetaan jalkaa, Sikanen ymmärsi heti alusta lähtien. Tehtiin näitä ekalla kierroksella. toisella tehtiinki ekaa kertaa pakoja. Eka meni hienosti pipariksi (toki itte toin Sikan aika vauhdilla puruun) sen jälkeen Sikka teki hyvää työtä :) Toki hallinnan kanssa oli vähä tehtävää ja näki että kaveri oli ihan ihmeissään ku Aarne oliki selin ja vaadin sen sivulle ja siitä kontaktiin. Loppua kohti neki parani, mutta onpa taas mitä treenata :)

Sitte siirrytään tottis-puolelle: Sikan kanssa ollaan päästy aika paljo eteenpäin seuruussa. Okei ei sillä vielä bh:ta suoriteta mutta 20 m menee jo ihan helposti :) Nytte ollaan tehty aika paljo paikallaoloja niin istuen ku maaten. Maateolossa on vielä vähä vietereillä mutta pysyy (oon potkinu vieressä patukkaa) eli neki edistyy :) Häiriötä on tullu kans treenattua, sillä käytiin Riikan ja koiralauman kans treenailees niin että vieressä oli jalkapallokenttä joka kuhisi porukkaa kuin muurahaispesä konsanaan. Ja totta kai välillä sieltä lensi jalkapalloja yli aitojen. Yllättävän hyvin Sikka jaksoi keskittyä :) Treenasin myös Aavan josta olin enemmän ku tyytyväinen!! Epäilin että paljo lapsia ja palloja että kuinka ahdistuu mutta Aavan oli super pieni karvakasa. Jatkoin mun operaatiota nostattamisen suhteen. Mutta. Voin sanoo että toisella kierroksella mentiin niiiiiin pahasti takapakkia. Hetsasin patukalla Aaavaa sen nenän edessä, en tiiä mitä tapahtui mutta epäilen että patukka osui viiksikarvoihin tai jotai (sillä oon varma että en osunu kunnolla koko koiraan) nii Aava ulahti ja sen jälkeen se väisti patukkaa kuin mun kättä ihan hemmetisti, en meinannu saada sitä enää leikkimään ollenkaa... Se hemmetin moinen vitutus näin nätisti sanottuna. Oon tehny nytte hemmetisti duunia että saisin sen kunnolla leikkimään ja taistelemaan patukasta (ettei jäisi vaan että anna nakkeja) nii sitte hitto meen ITTE ryssimään näin pahasti. Ihan en oo vielä heittäny kirvestä kaivoon mutta voin sanoo että saan tehä ihan hemmetin moisen työn taas. AAARRRRGGGGHHHHHHH.....

Jälkiä on tullu parit ajettua molemmille, Sikalle oon jatkanu kulmatreenejä, Aavalle tarkkuutta ku edelleen ongelmana että alkupätkän ajaa tosi heikosti: suu auki ja aika korkeella nenällä, lopput on ollu taas perinteistä hyvää Aavaa. 

Otetaan pikakatsaus aksan puolelle: se on nyt taas vähä jääny ku jälkikausi alkaa :/ mutta kerran käytiin taas Ojangossa :) tein jotain vanhaa Niinun rataa . Aavan kans tehtiin esteelle 20 asti. Eikä suuria ongelmia ollu (tai en ainakaa muista että oltais hinkattu mitää erityisen suuresti :) estekorkeudeksi pisti 60-65 eli korkeus mitä vähempi tulee tehtyä. Eikä yhtäkää rimaa tullu alas. SIkan kans tehtiin samaa rataa mutta huomattavsti pienemmissä pätkissä. Samalla testailin kuinka hyvin pystyn vaan merkata esteen ja edetä koiran edellä. Eka meni pipariksi, mutta oon positiivisesti yllättyny kuinka paljon voin mennä edellä koiraan nähden :) Sikasesta tulee vielä hieno aksa-koiruus :) Ainoo asia mitä hinkattiin ja hinkattiin ja hinkattiin ja hinkattiin oli 7-9 (varsinki 7-8 väliin ei meinannu millään taipua) että tekemistä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti