torstai 10. joulukuuta 2015

Tavoitteet vuodelle 2016

Se rupeaa olemaan tämä vuosi pulkassa nii on hyvä miettiä mitä sitä on saanu aikaan ja mitä sitä asettaa tavotteeksi ittelle seuraavalle vuodelle. Piti oikeen käydä lunttaamassa mitä sitä tuli luvattua viime vuonna tähän aikaan.... Mutta tällästä tuli suunniteltua:

Aavan vuoden 2015 tavoitteet:

Toko:
Saada alo1 ja avo1. Ehkäpä jopa koularit (TK1 ja TK2). Ja jos saatais nuo tokon uudet säännöt jollain tavalla haltuun

PK
Jäljen osalta jos päästäis ekoihin kisoihin. Toki sitä ennen pitää suorittaa vielä BH. Joten siinäpä on tavotetta (muttei todellakaan mahdottomuus)

Agility
Ekana nuo kontakti esteet. Tokana oma ohjaus kuntoon. Jos kisoja rupeis miettimään ehkä loppuvuoteen 2015 tai vuodelle 2016 (riippuen kuinka on aikaa panostaa lajiin).

Näyttelyt
Iso kysymys merkki. Eipä oo meijän juttu, niin voi olla että jää ne kekkerit välistä....

Joten joulu kuu on tullut kyllä niin pahasti lusmuiltua tuon treenamisen suhteen joten nyt on hyvä aika ottaa ittiä niskasta kiinni!!


Ja toteutuma:
Toko: Uudet säännööt on jo jollain tavalla hanskassa mutta muuten eipä näillä saavutuksilla pääse kehumaan: muutama tokokoe ja yks ykköstulos. Tuon ahistumisen kanssa ku painitaan....

PK: BH tuli suoritettua , mutta kisoihin asti ei päästy, ja aika paljo tuli tehtyä peltojälkee

Aksa: Tässä ollaan saavutettu helpostikki tavotteet, ja muutamissa möllikisoissa tuli käytyä. Tästä on hyvä jatkaa ens vuoteen.

Näyttelyt: No eipä käyty, eikä harmita yhtää :)

Yleisesti vähän tuntuu että ollaan jääty junnaamaan paikoilleen, mutta jossain asioissa ollaan menty huimasti eteenpäin. Ja tulihan mulle tuo Sikka-apinaki :)

TAVOITTEET 2016:

Sikka:
Sikalle en tuu suuremmin tavoitteita laittamaan, sillä me edetään sitä mukaa miltä tuntuu. Sikka on kehittyny jotenki tosi hitaasti ( siis jos vertaa Aavaan tai Nipsuun). Ihan loppuvuoteen vois haaveilla BH-koetta tai tokon alokaan korkkausta, mutta suurella kysymysmerkillä. 
Mettälajien puolella jos saatais jälkeen pituutta (peltojälki) ja esineet, ja varmuutta.
Ja nyt kun sain Sikkaselle maalimiehen (Iso kiitos siitä Riikalle ja Aarnelle) nii katotaan mitä sillä puolella saadaan aikaan

Aava:
Toko: Ihan ekana mun pitää tehä jotain tolle mielentilalle, ettei ahistu kokeessa niin pahasti. Kun saan sen jollekki tasolle nii rupeen miettiin sitte vasta kokeita. 
PK: Kisaamisen suhteen sama mikä tokossa! Mettien puolesta koiruus olis ny jo valmis mutta... FH, no no no no,vois kyllä mennä kokeeseen ens kesänä (ilmasun vaihtaminen vaan)
Aksa: Jos pääsis kunno seuraan nii vois viedä koiraa eteenpäin, jos ei nii sitte touhotetaan ittekseen ja käydään mölleissä. Muuten veikkaan että päästäis kisaamaan.

Eli ihan taivaita en rupee tavottelemaan. Toki moni asia riippuu kuinka jaksan treenata ja kuinka ensinnäki työt antaa periksi että pystyn treenaamaan. Mutta let´s see  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti