sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Nenäkoiruus

Paljon on taas tehty, joten enpä viitti ruveta kaikkea erittelemään. Tottiksen puolella ei olla mitää suurta tehty: ollaan tehty eteenmenoja, seuruun juoksussa käännöksiä (tai siis tiiviyttä käännöksiin), samoin vähäsen ollan tehty henkilöryhmää.  Nuotten juoksujen takia en oo viittiny mitää suurempaa tehä, ku taas... Aavasta tulee melko laama aina juoksujen aikaan. Onneks tuoki ilkimys loppu.

Mutta mennään nenäosuuteen :) Ollaan nyt ajettu 4 jälkeä: 1 mettään, 2 pellolle ja 1 nurtsille. Peltojäljillä ei mitää uutta ja ihmeellistä: toinen oli Aavan jäljeksi lyhyt (alta 100 m), kulmia upotin 5 ja keppejä 6, eli ei mikää helppo jälki. Silloon tuuli aiva pirusti ja lähes koko jälki kulki sivutuuleen, mutta eipä se haitannu yhtää. Toinen peltojälki oli taas normi Aavan pituus eli n. 450-500 m. Keppejä vaan 4. Kummassakaa jäljessä ei mitää ihmeellistä: ajoi nätisti nenä maassa, kulmat superit ja kaikki kepit nousi hienosti. Mettäjäljellä ei mitää ihmeellistä, muutamassa kulmassa vähä pyöri, mutta muuten. No nyt . Nyt mä pääsen taas hehkuttaa kuika hieno nenäkoiruus Aava on. Perjantaina ennen ku lähin aamuvuoroon, nii kävin tallaamassa Aavalle tuon mun "kotikentän" ympärillä olevalle nurtsille jäljen. Mutta, jäljestä ei saanu millään yhtenäistä, joten jouduin tallamaan n. 25 m pätkän hiekalle ennen kuin jälki jatkui taas nurtsilla. HIekkaosuudella pistin muutamille ekoille askeleille herkut, mutta sen jälkeen jätin vaan n. 5 metrin välein herkun. Ajoi aivan superisti: tarkasti joka askeleen, ja se kuinka Aava tarkensi hiedalla. Okei olihan se aluksi, että "häh??? Kuinka tää nuon menee", mutta hoksas kyllä. Ku näitä peltojälkiä on ny tullu tehtyä, ja todennu, että Aava ajaa törkeen hyvin pellollaki, nii pitäsköhän vähä ruveta kattomaan noita FH-jäljen sääntöjä, jos sitä vaikka vielä kisais fh:ssa. 

Mutta muihin asioihin. Mulla on ny taas vilinää kotona, ku Aavan Chida-sisko tuli hoitoon 1,5 viikoksi. Onpahan tytöt saanu leikkiä kunnolla. Ja toisaalta ittelle hauska nähdä kuinka erilaiset siskokset on loppupeleissä. Ja samalla pääsee Chidaki kunnon treenien makuun, sillä kulkeehan se tuos mukana.

Hyvin se jäljestää myös hiekalla :)

Siskot  <3 Chida ja Aava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti