sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Aava the jälkieläin

Super koiramainen viikonloppu takana, ja voin sanoo että onpahan Aava ja toisaalta minäkin väsyksis.
Mutta lauantai alotettiin jäkiporukassa, joissa meillä oli ekat treenit. Aavalle oli uutta että joku muu teki jäljen, koska tähän asti oon ajanu aina itte omat jäljet Aavalle. Mutta Aavalle oli normaalia pitempi jälki: n. 650 metriä viidellä kepillä ja vanheni reilusti yli tunnin. Vaikeutta oli melko paljon sillä alkuun oli 300 metrin suora, jonka jälkeen tiheeseen 3 suorakulmaa, ja totta kai Aava meni hienosti yli jäljestä. Sen jälkeen kaverista meinas tulla hieman epävarma ja kyttäs jatkuvasti seuraavaa suorakulmaa. Haasteeksi oli vielä pistetty yks teräväkulma jonka Aava suoritti tosi hyvin. Lopussa näki että Aava oli väsynyt joten loppu oli melkoista säheltämistä. Mutta kaikki kepit nousi tosi hienosti, vaikka taas oli vieraan ihmisen kepit (siis en pitäny itte ollenkaan kädessä) . Paljon kehuja saatiin Aavan rytmistä, joka on kuulemma todella hyvä. Ja Taina (siis ryhmän vetäjä) sanoi, että kyllä me tehdään Aavasta vielä helposti koevalmis. Joten siinä meille tavotetta, joten ens kesänä jälkikokeeseen :)

Meidän rata muutamalla muutoksella: 9 hyppyä ei ollut, samoin hypyt 16, 17 ja 18 ei ollu ja meni toiselle puolelle hyppyihin 8, 7, ja 5 (toisinpäin) ja putki 15 mentiin toisesta päästä. Piti tehdä viimehetken muutoksia, sillä kenttä on suht pieni :) Ja sori ei oo mikään hyvä kuva :)
Illalla päästiinkin niin fiiliksiin sillä päästiin agilityilemään. Voih.... mä oon vieläkin niin fiiliksissä. Ekaksi kerraksi meillä oli helppo ykkös-luokan hyppärirata, jossa oli jonku verran valssauksia, persjättöjä, takaa kiertoja ja kaikkee muuta kivaa perusohjauskuvioita. Oli se vaan niin hienoo!!! Aava on melkoinen agilityeläin. Valssaukset meni hienosti, ongelmaksi meinasi tulla vain että kun itte tiiän jäävänä helposti kakkoseksi juoksuvauhdissa, joten mä rupean ennakoimaan että kerkeen seuraavalle esteelle ja jätän koiran selkäni taakse. Nooo, pikku moka ;) Putkihullu tuo todellakin on, sillä kun Anni (vetäjä) kertoi kuinka mun pitää ohjata kun ei onnistunu, niin Aava veti putkea ympäri hullulla vauhdilla sen minkä kerkes...  Mutta innolla odotetaan ens viikon aksailuja :)

Tänään aamusta käytiin hakuilemassa. Aavalle otin 5 pistolla , ja hienosti pikkukoiruus taas toimi. 3 ekaa tein vähä lyhyemmillä pistoilla ja 2 vikaa pitemmillä. Ja vain yks maalimies oli hirmupelottava! Muitten työ Aava meni yllättävän vauhdikkaasti. Nytvaan pitäisi käydä shoppailemassa rullia, että saisin opettaa rullaiilmasun :) No kokeeseen meillä on vielä piiiiitkä matka, mutta pikkuhiljaa :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti