lauantai 11. tammikuuta 2014

Viimeiset jäljet ennen talvilomaa

Niin vaan se talvikin näytti tulevan tänne meille päin :)  Tytöt on nauttinut kun saa rallittaa oikeen kunnolla koska tassut ei pidä lumessa. 

No ennen pakkasia piti tietenki käydä tekemässä viimeiset jäljet!! 
Nipsun kanssa ei mitään suurempaa olla tehty; reenailtiin muutamat haittajäljet, jotka treenikaveri käveli Nipsun oman jäljen päältä. Nämä Nipsunen suoritti vaihtelevalla menestyksellä: välillä ylitti väärän jäljen helposti, välillä piti hieman auttaa. Mutta tyytyväinen saa olla!! Parilla viimeisellä jäljellä otettiin myös lyhyitä pätkiä paljaalla kalliolla. Ne olivat helppoa kauraa. Joten Nipsun kanssa voidaan jäädä hyvillä mielillä tauolle.

Aavan kanssa onkin pikkuisen eri asia.... huoh... Nyt ollaan käyty siis kolme kertaa tekemässä jälkiä. Ensimmäinen kerta kuuluu " eipä kerrota muille" -kategoriaan. Puoliksi meni omaan piikkiin, koska siinä oli paljon  häiriötä Aavan mittapuulla. Toisella kertaa tehtiin muutama lyhyt motivaatiojälki. Ne Aava ajoi joillain lailla mutta ei puhettakaan "normaalista ajosta". Siinä kohtaa meinasi itselle tulla pieni tenkkapoo, sillä tiesin että pakkaset oli tulossa ja olisi hyvä saada onnistumiset loppuun!!! Viimeisellä kertaa tein kolme pentutason jälkeä, joissa oli makkarat lähes metrin välein. Sen Aava ajoi suhthyvin. Eli saatiin edes jonkilainen onnistuminen loppuun.
Todellakaan en tiedä mistä moinen heikkous tuli.... Toki uhmaikä kolkuttelee hyvinkin likellä, mutta tuskin sitä kokonaan voi sen piikkiin pistää...

Ollaan me tyttöjen kanssa tokoiltukkin jonkin verran. Ja edelleen painin Aavan vireen kanssa paikkista tehdessä. Muuten kyllä siitä vielä tokokoira leivotaan!!! Nytten sujuu jo seuruun käännökset molempiin suuntiin. No laji jota ei todellakaan opi heti.... ei ohjaaja kuin koirakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti