tiistai 28. tammikuuta 2014

Tokon maajoukkuekarsinnat

Viime viikonloppu vietettiin tyttöjen kanssa kotona päin Etelä-Pohjammaalla. Suurin syy miksi lähdimme oli, että la 25.1 järjestettiin entisen seurani toimesta tokon maajoukkue karsinnat Seinäjoella. Ja totta kai sinne piti mennä talkoo-hommiin ja katselemaan suomen huippujen suorituksia. 

Taso koko kokeessa oli todella kova ja arvostelu todella tiukkaa (no, pitäähän se olla tällä tasolla). Eli tää oli niitä mistä itse vain haaveilee ja kokee pientä alemmuus-kompleksia. Täytyy myöstää että koko porukka oli todella rentoa ja "tokomestareitten" kanssa oli kiva rupatella niitä näitä ja samalla sai todella hyviä vinkkejä omaan treenaamiseen. Oma toko-kipinä sai kyllä lisää tuulta allensa :) .  Ylituomarina kokeissa toimi Piritta Pärssinen ja toisena tuomarina oli Tiina Laakko. 

Sitä tuossa vaan pohdin niin kokeen aikana kuin jälkeenkin, kuinka mahdoton ylivoima bordercollieilla on. Nytkin 37 koirakoista 30 oli bortsua. Tai ehkä myös voisi tarkentaa että kennel Tendingin ylivoima on melkoista: viime vuoden koko maajoukkueen koirat tulivat ko. kennelistä, näissä karkeloissa sijat 1.-5. menivät Tendingin kasvateille. Mietin vaan,miksei mukamas muilla roduilla pärjää?? Ja mikä on bortsujen ylivoiman salaisuus, sillä on monta muutakin energistä rotua....

Mutta tulokset löytyvät täältä. Viiden kärki:
1. Tarja Melakari                   Tending Jetblack        295  Evl1
2. Christa Enqvis-Pukkila       Tending Able Tiger    294 Evl1
3. Jessica Svanljung               Tending Knight           289,5 Evl1
4. Satu Taskinen                    Tending Yep              289,5 Evl1
5. Mari Leiviskä                    Tending Intense          288 Evl1

Mutta hieman kuveja kokeesta...
Paikkiksia...


Ruutu täysin keskelle

Vaudikas luoksetulo

Tuomarit + Top 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti