tiistai 1. tammikuuta 2019

Se perinteinen vuoden kertaus ja tavotteet vuodelle 2019

Mitä tulee mieleen vuodesta 2018. Valitettavasti ekana tulee vaan Aavan menetys ja sen sairastelu. Pitää alkaa oikee miettimään niitä hyviäki asioita, joita kuitenki löytyy: Sikasta on tullu huikee harrastuskoira, joka on menny isoja askeleita eteenpäin monessa asiassa. Ja kuinka helppo koiruus se on arjessa.


Toko:
Tavote tälle vuodelle oli päästäkorkkaamaan voittaja luokka. Se me tehtiinki: toukokuussa käytiin hakees avoimesta tulos vielä ja nytte loppuvuodesta käytiin kahdessa voittajan kokeessa. Toki ekan kokeen keskeytin ja toisesta haettiin III-tulos. Tokopuolella ollaan menty askeleita eteenpäin. Mä oon saanu Sikasta hyvin käskyjä kuuntelevan ja erottelevan iloisen koiran jonka kanssa on kiva tehdä ja touhuta. Nykyään koska perusteet on vahvat pitää treenit miettiä tarkasti ja haastaa koiraa. Paaaaljon ollaan saatu suoritusvarmuutta liikkeisiin ja teknisesti ollaan otettu isoja askeleita. Viretilaa ollaan saatu paljon paremmaksi, mutta vielä siinäkin on tehtävää...

Aksa:
 Laji missä ollaan otettu huimasti isoja askeleita eteenpäi!!!! Se että me tehdään yhdessä sitä rataa on jo suuri saavutus meille. Siitä isoin kiitos kuuluu Turkuun Janitalle ja Jaakolle, sekä vielä isompi kiitos Saijalle. Keväällä käytiin Nextareilla, muutamia yksäreitä ja irtovuoroja ostin Turkuun. Keväällä oltiin myös Saijan ison radan treeneissä, ja syksy jatkettiin samoilla ison radan treeneillä. Nyt loppuvuodesta tuli aika paljon ostettua irtovuoroja Saijalle. Tavotteena oli saada Sikka kakkosiin vuoden aikana. No sain, mutta viime tipalle meni. Kyllä me aika paljo niitä vitosia keräiltiinki...
 Nykyään Sikalla rupee pakka pysymään kasassa, eikä se enää sinkoa maata kiertävän radan ylitte. Ollaan muutenki keskitytty paljo että saataisiin este- ja ohjaajafocus balanssiin siinä hyvin onnistuen. Sikka ei todellakaa oo se kaikista helpoin aksakoira, mutta kyllä tuo mali-aksa on niiiin vieny mun sydämmen <3
Koska tilastoja on hauska tehä nii pakkohan niitäki oli päästä tekemään ;)
Sikalle startteja kertyi tasan 40, Aavalle vain 10.
Sikalle  0 vp    3 kpl ja nousu kakkosiin vuoden vikoissa kisoissa
             5 vp    9
             10 vp   5
             15 vp  1
Joten Sikka sai tuloksen 45% radoistansa. Siihen mä oon tyytyväinen
Aava tosiaan juoksi 10 starttia , joista tuloksen sai 3, eli tulos % on 33,3

PK:
Alotetaan jäljestä. Isompana saavutuksena oli toukokuussa tehty JK1, kakkosiin ei päästy ku ei saatu koepaikkaa. Jäljistä tein jo omat hienot taulkot jokka kirjottelin jo ennemmin tänne nii en sen suuremmin lähde enää niitä tänne uudemmin kirjottelemaan. Mutta jälken osalta paljon mentiin eteenpäin joten tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta.
Puruissa kevät treenattiin hyvinki ahkerasti, ja Sikka olikin jo kisavalmis. Kesällä ei treenattu yhtää ja ipo puoli kuoli kokonaan meidän osalta. Syksyllä käytiin joitain kertoja treenailemassa montsupuolella, mutta nyt on seki määrittelemättömällä tauolla.

Muuta:
Näyttelyissä ei olla käyty. Nose Workkia alotettiin Sikan kans hömppäilemään mikä onki osottautunu ihan hauskaksi puuhaksi. Terveydestä sen verran että tää vuosi ollaan päästy Sikan kanssa suer helpolla. Pitää koputtaa puuta, ei ollu lohjenneita kynsiä tms. Aava piti meiän taloudessa huolen tosta sairastelusta.

Tavotteet:

Toko: Jos kaivais näin aluksi sen vanhan tokoinnostuksen jostain kaapin pohjalta. Kisataan mitä kisataan, mutta evl siintää jo silmissä.
Aksa: Jos mä sanon että tän vuoden aikana kolmosiin, nii todennäkösesti se jää taas niihin vuoden vikoihin kisoihin missä noustaan. Eli jossain kohtaa olis kiva päästä kolmoset korkkaamaan.
PK: JK2, ehkä jopa kolmosiin tässäkin.

Ens vuotta odotan hyvinkin innolla: Sikan kanssa jatketaan hommia ja kisataan. Ja nautitaan kisaamisesta! Totta kai ootan innolla että jos ja kun vain saan sen pennun keväällä nii sitte on taas töitä tiedossa :) Toivotaan että pysytään molemmat Sikan kanssa terveinä :)

Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2019!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti