keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Kakkosten korkkaus

Me tosiaan korkattiin aksassa kakkoset viime lauantaina KATin kisoissa Ojangossa. Tuomarina Ritva Herrala. Eka rata oli hypäri, jolta tehtiin Sikkasen kanssa nollavoitto. Radalle mahtui myösyks pyörähdys, eli ei mikää nätein rata. Mutta kuten sanotaan: nolla mikä nolla. Se oli just semmonen.  ja Sikan video: https://youtu.be/sqjNSvXUKcY
Kiitos Marille videon kuvaamisesta :)
Tokalla radalla oltiin ihan eriradoilla joten puolen välin jälkeen Joutui Sikka tulla nätisti seuruussa pois. Sillä meni niin mulla ku koiralla hermo... eli ei lisättävää
Vikarata oli jo paljon parempaa menoa, kerkesin juosta niihin pariin takaakierto-kohtaan pakkovalssit ihan vaan varmistellakseni ettei rimat tuu alas. Paikka paikoin se oli semmonen pelastelu-rata. HArmittavasti pari rimaa tuli alas joten 10 sija 2.  Ei siis huono kakkosten korkkaus.

Muuten me ei olla oikeestaan tehty yhtää mitää. Mä oon ollu melkosessa flunssassa nii on joutunu Sikkaki olemaan suht rauhallisesti. Toko-puolella käytiin kerran Hannan ja Tikon kanssa, sekä kerran Katrin, Unon ja Hipan kanssa treenailemassa. Ollaan nyt ruvettu jatkamaan tuota "irti kapuloista-ohjelmaa". Heikolta näyttää, mutta kaavoja ollaan rikottu kapuloitten kanssa hyvinki paljon. Tälle illalle mulla on Tiltun treenit nii pitää ruveta sitä sielä purkamaan, ja ottaa järeemmät aseet käyttöön ku tuntuu että mikään ei mee perille asti.

Koska uus vuos ja uudet kujeet nii kaikki(han) tekee hienoja uuden vuoden lupauksia "uus minä"-tyyliin. Vaikka lupauksia en tehnykkää nii käytiin silti Sikkasen kanssa juoksemassa eileen, vaikka flunssa rupee olemaan jo huomattavasti hyvällä mallilla, nii joku fiksu olis jättäy juoksulenkin välistä. Syksyllähän me käytiin paljoki juoksemassa, mutta marraskuun loppu ja joulukuu oli niin kiireisiä meillä töissä että asuin lähestulkoon sielä. Olin hyvin väsyksissä nii eipä paljoo tullu juostua. Nytte oli kiva käydä juoksemas; jalka kulki ja Sikka oli ihan liekeissä. Viime syksynä juostessa meijän ohitukset otti aika paljo takapakkia ku meitä tuli vastaan irtokoira (valkkari) . Mutta nytte oli kiva huomata että vaikka vastaan tuli pahoja remmirähjääjiä nii Sikka ei välittäny vaan oli selkee focus eteenpäin. Voittaja fiilis!

Väsyny koiruus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti