perjantai 29. syyskuuta 2017

Nutrsijälkiä ja aksataukoa

Ollaan jatkettu meijän jälkioperaatiota ja käyty ajelemassa jälkiä. Pellolla. Tai enempi ollaan tehty nurtseille eri paikkoihin. Kuten viimeks mainitsin, että ovat olleet Sikalle hankalia nii ei oikeestaan oo enää. Tekee hyvin töitä ja syvällä nenällä. Rupee jälki näyttämään siltä miltä haluanki. Nurtsijälkien ansiosta on vauhtiki tippunu hurjasti sillä ei oo ihan helppoo. Totesin että täälä eteläs on heikosti peltoja saatavilla (jos kysyt luvat nii sen jälkeen käy aina niitä joilla ei oo lupia ja sen jälkeen evätään meiltä muiltaki luvat). Mutta totesin että täälä on pirun paljo puistoja mitä voi hyödyntää. Ja niissä on aina paljo häiriöö ja harhoja. Joten me ollaan kierrelty kaikenlaisia puistoja, niin isoja ku pieniä. Kulmien kanssa on Sikkasen kanssa vielä tehtävää, sillä välillä tekee törkeen hienoja kulmia ja ajaa ne sukkana. Mutta välillä ne on melkosta kaaosta.... että niihin pitää saada varmuutta. Totesin myös että Sikalla ei oo ongelmaa ajaa suoraa, mutta jos jälki menee loivaa S-mutkaa nii on aiva liian vaikeeta. Eli ne menee nyt treeniin.
Tiistaina käytiin Jussin kanssa tallomassa jäljet Lauttasaareen ala-asteenvieressä olevaan puistoon. Jussilla oli mukana vain Perro. Joten tehtiin 2 lyhyttä pätkää. Ekan talloin itte. Sen Sikka ajoi suht hyvin. Toisen suoran pätkän talloi Jussi. Vieraassa jäljessä ei ollu mitää ongelmaa ja nostiki oikein mallikkaasti.

Tänään aamulla olin Heurekan nurtseilla treenaamaasa tokoa nii päätin vallata koko nurtsit ja tallon toisella puolelle jäljet ja toisella kävin tokoilemassa. Sikkasella alotin nyt treenaamaan ympyrätreeniä . Eli aloin jäljen ympyrällä eli periaatteessa jälki lähti kellotaulusta katsoen klo 12 kohdalta ja pyörin myötäpäivään klo 10 kohtaan , mistä tavallinen kulma pois, suoraa 10 m ja pallopalkka joka oli maassa valmiina. Oli hyvin vaikea treeni Sikalle sillä hajua tulee joka suunnasta ja joutuu tekemään kunnolla töitä. Ihan ei menny putkeen. Mutta näitä pitää ruveta tekemään!! Nyt mulla ympyrän halkasija oli n. 4 metriä. Ajoin vielä Sikalla Aavalle tarkotetun suorakaiteen muotosen jäljen jossa oli aikas paljo harhoja. Tarkisti harhoilla metrin verran molempiin suuntiin mutta jatkoi omalla jäljellä. Jess :)

Tokopuolella käytiin maanantaina kimppatreeneissä Töyrynummella Sinin ja Ässän, Nooran ja Jipin ja Sannan ja Popin kanssa. Täytyy myöntää että tuli taas semmonen karu paluu maanpinnalle että huh huh..  Sikanen oli taas niin ylivireinen , enkä millään saanu laskettua sitä tokomoodiin. Kyllä taas testattiin omia hermoja. Oli sangen lohduttavaa ku Sini totes että ei oo ikinä nähny Sikkaa noin tuollasena, että miten mä kestän ja nyt jis joku bortsuihminen sanoo koiransa olevan ylivireinen nii sille saa kuulemma nauraa. Se ei oo mitää... tai oikeestaan en tiiä onko se niin lohduttavaa..
Torstaina kövin Tiinan ja Lilan kanssa treenaamassa koska he olivat menossa sunnuntaina bh-kokeeseen. Eli Sikka pääsi tekemään bh:n taas kokeenomaisena. SeuruukaavioT teki molemmat hyvässä moodissa. Ihan pieni ääni pääsi, mutta muuten sangen bueno. Ja asia mistä oikeesti olin positiivisesti yllättyny, niin otin Sikan ihan lennosta autosta ja mentiin suoraan hommiin nii silti kykeni tekemään pitkät seuruu pätkät hyvässä vireessä. Eli neiti alkaa ihan oikeesti kehittyä.
Tänään kävin siis tokoilemassa. Sikka teki sangen mallikkaasti töitä ja nyt keskityttiin vauhtiliikkeissä hiljaa olemiseen. Eli samantien ku kuului pieniki ääni nii häädin Sikan pois, odotin hetken sit uusiksi. Vielä en osaa sanoa toimiko vai ei, sen näkee sitte rns treenissä

Aksassa on molemmat ollu lomalla kaks ja puol viikkoo. Nyt ilmotin molemmat viikonloppullr kisoihin joten kattotaan kuinka käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti