torstai 25. elokuuta 2016

Laiskottelua ja hyviä uutisia

Alotetaan hyvistä uutisista. Nimittäin Sikkasen tulokset kennelliitosta tuli maanantaina. Ja tulivat samana mitkä oli arviot, eli näin virallisesti Sikalla on lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Silmät oli puhtaat :) Eli nyt voi hyvillä mielin treenailla ku tietää että on terve koiruus käsisssä :)

Sikka oli jo viime viikonlopusta asti väsyneen olonen ja neiti alotti juoksunsa torstaina joten täämän viikon on Sikanen saanu ottaa huomattavasti rauhallisemmin. Toisaalta tekee hyvää pitää vähä taukoa. Niin mulle ku Sikaselle.

Aavan kanssa ollaan oltu vähä ahkerampia mitä Sikkasen. Sunnuntaina käytiin aksaamassa ku ostin treenivuoron Saanan kouluttamaan ryhmään. Tehtiin Mujusen Salmen hyppärirataa, joka oli joissain kisoissa alkukeväästä. Mukavan suoraviivanen ja mukava rata. Aavan kanssa mentiin muutamiin kertoihin rata hienosti nollalla läpi. Ja sen takia tuli semmonen fiilis että hitsit olis niin siisti mennä kisaamaan!!
Ja asiasta Mujusen Salmeen. Asia mistä oon Saanan kanssa ihan samaa mieltä: Salmen ratoja sanotaan (osakseen haukutaan) tosi helpoiksi, mutta sitte ku ruvetaan kattomaan tuloslistoja nii eipä sielä montaa nollaa oo. Aina radoissa on selkeesti joku juttu jossa oikeesti testataan koiran osaamista. Viimeaikoina se on ollu keppiosaaminen ja sen itsenäinen työskenteleminen.  Itte tykkään kyllä hirveesti Salmen radoista. Ja kaiken hyvän lisäksi hänen ratansa on aina hirmu rimaystävällisiä (eli kolmosillakin usein rimat on vaan 55 ettei nosteta tappiin 65).

Tiistaina käytiin molempien tyttöjen kans tekemäs lyhyt tokotreeni. Sikan kans tehtiin muutamat ruudut, seuruun käännökset oikeelle ku on meinannu ruveta irtoomaan. Aavan kans tehtiin muutamat ruudut ja kaket. Ruudut oli Aavalla super hienot, haki heti oikeen paikan. Kakeissa sekotti käskyjä hirveesti.

Keskiviikkona oli meijän omat aksatreenit Aavan kanssa. Alussa jopa meijän pakkovalssi toimi, jess... Asia mikä ei oo toiminu. Muuten ekana tehtiin hieno nollarata. Otettiin uusiksi mutta Aava sekoitti a-putki-erottelun pahasti. Jatkuvasti ku meinasin pitää putkeen meni aalle ja toisin päin. Vaikka Aavalla on selkeesti vahvemmat kontaktit ku putket. Hinkattiin hetki että sain Aavan aivo-jumituksen taas normaalimoodiin ja tehtiin loppuun hieno rata taas. Erityisen tyytyväinen oon kuinka Aava haki putkeen 11 vaikka juoksin putken toiseltapuolelta. Samoin este 18 saatiin päättää tehtiinkö kepit vai putki. Me tehtiin kepit ja ihan hyvin haki oikeeseen väliin :)


Muuten tytöt onki saanu viettää vapaata. Ja viettävät koko loppuviikon. Joskos ens viikolla taas ryhdistyttäis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti