lauantai 14. toukokuuta 2016

Suhteellisen laiskaa lomailua

Me ollaan tyttöjen kanssa ny laiskoteltu oikeestaa viimeset pari viikoa. Olin itte vappuna niin totaalisesti töissä joten tytöt sai sen takia muutamia lepopäiviä. Sen jälkeen tuli nää lämpöset joten  totesin että saapi tytöt rauhassa totutella lämpöseen joten eipä olla sen takia suuremmin mitää tehty. Okei myönnän, en itte oo todellakaa mikää lämpösen ystävä joten ittekki oon ollu nii vetämättömällä päällä nii turhaapa sitä rupee koiriakaan "rääkkäämään". Sikkaan lämpö ei oo kyllä vaikuttanu yhtää, mutta Aavaan tuo lämpö otti jotenki tavallista enemmän mitä tähän asti. 

Mutta jotain on ees tullu tehtyä. Käytiin ajamassa kahdet jäljet : toinen Heidin kaa ja toisen kävin yksikseni. Voin sanoo että Aavasta näki että meinas olla aikas nihkeetä ku oli lämmin ja hemmetin kuivat mettät. Silti kaikki kepit löytyi ja maaliin päästiin. Sikka ajoi normaaliin hienoon tapaan jälkensä. 
Aksa-puolella meillä alkas ulkotreenit Aavan kanssa. Nyt meillä on ollu parit treenit ja voin sanoo että tykkään kyllä Marista hurjasti. Ekalla kerralla tehtiin tekniikka juttuja ja pääpointtina oli valssit ja persjätöt. Aava tuntui vähä tahmeelta mutta toimi ihan kivasti. Viime kerralla Mari vähän suunnitteli meille yksilöllisempää treenisuunnitelmaa, koska saimme kotitehtäväksi miettiä omia tavoitteita niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä. Joten se, miten me lähetään tästä Aavan kans eteenpäin, on se että mä rupeen tekemään tästä eteenpäin joka kerta ekana kisamaisen radan , sillä jossain kohtaa mulle tulee epäusko ja/tai tulee lopussa semmonen huh-efekti jolloin en ohjaa koskaa ratoja loppuun asti. Muutenki nyt ruvetaan kaivamaan Aavasta röyhkeyttä esille noilla radoilla. Mä kuulemma ohjaan liian kiltisti kaikki esteet liika tarkkaan eli mun pitää itte ruveta ohjaamaan vain 80% . Samoin se, että pistän oikeesti koiran tekemään töitä itsenäisesti, enkä sillee "kyllä mamma näyttää " -asenteellä. Siinä onki mulla hemmetisti opettelemista :D

Tottis-puoli onki ollu kaikkista heikoimmalla.... No näyttävästi on tehny hyvää sillä äskeen ku kävin tottistelemassa tuos äskeen. Ja Sikka <3 tehtiin Sikasen kanssa BH:n koko seuruukaavio kertaalleen läpi ja teki ihan törkeen hyvää työtä <3 vaikka ei olla tehty hidasta tai juoksua oikeestaan ollenkaa nii hitto ku skarppas niihin hienosti, eikä paikka seilannu yhtää. Ja vaikka viereen tuli pikkupoikia potkimaan palloa nii eipä ollu elettäkään lähteä pallon perään. Nyt vaan vielä hinkataan paikkikset kuntoon nii kyllä me kesällä mennään Sikasen kanssa BH:n :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti