maanantai 14. maaliskuuta 2016

Astetta enempi hommaa

Ihan ekaksi, mä oon löytäny Sikasta vian!!! Kyllä mun täydellisyys-rakkaus-pakkauksessa on vika. Nyt ku ollaan treenailtu paljo illemmalla nii jos vähänkään hämärtää, vaikka kentällä on valot, nii Sikan sihti osua patukkaan on välillä hieman heikko. Ku edelliset turvotukset laskee kädestä nii sitte tulee taas uutta osumaa . Käsi täynnä mustelmia mustelmien päällä ja vieressä. Voin sanoo että välillä tuo käsi on ihan kunnola kipee.

Mutta SIkan kanssa ollaan nytte oltu kahissa purutreeneissä. Toiset pidettiin viime keskiviikkona. Jossa Sikanen taas pääsi loistamaan :) Kokeiltiin ekaa kertaa hallintaa. Noh... meillä on vielä "vähän" tekemistä. Joten jötettiin se vielä yhteen kertaan. Samalla kertaa Sikanen teki ihka ekan jalkapurunsa, hieman meinas vetää.Mutta muuten oli yllättävän hyvä neiti. Aarne saoi että vahvistetaan vielä käteen puruotetta nii sitte otetaan taas jalkapuruja :)

Perjantaina kävin ittekseni treenailees Heurekan parkkiksella. Sikasen kanssa tehtiin seuruun lähtöjä. En tiiä mistä sille on tullu tapa eka vilkasta jalkoihin ja siitä ottaa hyvän kontaktin nii nyt fokusoitiin siihen. Ja yllätys taas hinkattiin ja hinkattiin. Samoin hinkattiin taas liikkeestä seisomisen tekniikkaa, kun on neitiltä päässy unohtumaan.
Aavan kanssa tehtiin ruutua, ja nyt varsinki sen paikkaa. Tehtiin kosketusalustalla, ja toimi super hyvin!! Välillä lähetyksiä alustalle, välillä ei ja silti meni , woohoooooo. Vihdoin. Nyt tehään näin kuurin omaisena nii eiköhän se siitä!!

Lauantaina tytöt sai vapaan ja sunnuntaina käytiin taasen ottamassa Sikalle purut. Taas jatkettiin hallintaa... o-ou.. Meillä on tekemistä.... Ja jos alotetaan siitä, että mun pitää ottaa Sikaselle panta johon oma naru että saan antaa pientä apua, nii ei saakeli . Liikaa liikkuvia osia mun aivokapasiteetille.

Tänään kävin taas Mintun perinteinen. Oltiin sovittu Heidin kans treenit huomiselle, mä olin jo menos tänään. Noh, kävin sitte ittekseni treenailees Talilla. Kenttä meinas olla pääsääntöisesti melkoinen luistinrata joten mitään erikoista en tehny. Alotin Sikan kanssa sillä neidillä oli taas pikkusen liikaa virtaa. Joten päätiin juoksutella sitä nii tehtiin piilonkiertoja. Hitto, kaveri rupee irtoon jo hyvin, nytki lähetin puolesta kentästä ja sinne se meni. Vielä en viittiny ottaa kahta kiertoo putkeen vaan vahvistelin yhtä, mutta kyllä se siitä. Ja sitte taas hinkattiin niitä seuruun lähtöjä. Toisella kierroksella otin hallintaa niin että mulla oli kädessä Sikasen lemppari purutyyny, otin Sikan perusaasentoon ja heiluttelin eka tyynyä, sitte heitin että sain kaverin pysymään perusasennos, Ja vasta kontaktista vapautin tyynylle. Voi pojat ku meinas olla vaikeeta aluksi. Mutta kyllä se jollain lailla lähti sujumaan. Nyt pitää vaan jatkaa nuita halllinta treenejä :)
Aavan kans tein vaan yhen kierroksen mutta saatiin senki kans hinkata. Tehtiin vaan niinkin yksin kertaista asiaa ku kentälle menoa. Meinas vissiin Aavallaki olla virtaa ku yhdessä menemisestä ei meinannu tulla yhtää mitää. ARRGGGHHH. Taisin pistää Aavan takasi autoon neljä vai viis kertaa että taas muisti . Ja siis edelleenkään en sanonu käskyjä vaan odottelin aina kentän ulkopuolella että tarjoisi yhdessä menomisen.

Mutta vielä muutama Riikan ottama kuva Sikasta sunnuntain treeneistä. Iso kiitos niistä Riikalle :D


Aina yhtä nättinä...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12448127/?claim=7hu8tsd9fae">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

3 kommenttia:

 1. Lisää riikan ja aarnen hienoja suojelukoiria... eikö yhtään mietitytä kun ryhmään pääsee heittämällä millä muunnoksella tahansa eikä tuloksia ole kellään näytettävänä? Kannattaa pyrkiä jonkun kokeneen maalimiehen ryhmää jos suojelukiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mun suojelukoiria? Enhän mä treenaa kenenkään muun koiria kun omia? Eihän tätä viestiä voi edes ottaa vakavasti kun ei edes nimellisenä uskalleta kirjoittaa :D
   ja mitä tuohon kommenttiisi tulee niin kyllä, pari vuotta sitten yksi koira käynyt kokeessa tehden montsussa ykköstuloksen yli 180/200 pisteellä.

   mun mielestä maalimiehet jotka treenaa muunnosta kattomatta kertoo paljon.. eikä negatiivisella tasolla. Se on koiran ominaisuuksista kiinni, ei rodusta tai muunnoksista.
   Mulla on tervuja ja groenendaeleja (vaikka uskon sinun tietävän sen jo), kyllä meillä on hyvät maalimiehet vaikka eivät välitäkkään siitä mikä muunnos mulla on.

   Poista
  2. Kiitos tuosta kommentista anonyymille. Sain päivän naurut. Ensinnäkin
   A. Aarne valitsee itse potentiaaliset koirat joilla on ominaisuuksia kyseiseen lajiin muunnoksesta tai rodusta riippumatta. Ja se on jo hyvän maalimiehen merkki
   B. Molemmat niin Aarne kuin Riikkakin on OIKEASTI äärettömän taitavia kouluttajia. Heiltä molemmilta oppii ihan jäätävän paljon asioita ja tietotaitoa. Kuitenkaan "tekemättä kauppaa opeillaan" (eli tyyliä annat mulle vinkin niin mä voin antaa sulle)
   C. Yleisesti ottaen eikö kaikki treenaa niin kuin haluaa, kenen kanssa haluaa ja missä haluaa. Ei ole mun (eikä kenenkään meistä) asia moittia toisia julkisesti heidän tyylinsä, seuransa tai minkään muun asian vuoksi. Eikö pääasia oo että me tehdään ja touhutaan koiriemme kanssa

   Jos on jotain moitittavaa nii pistä vaikka sähköpostia. Mutta en voi muuta sanoa ku erittäin lapsellista käytöstä....

   Poista