keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hiuskarvan varassa

Taas pientä treenipäivitystä :)

Sunnuntai:
Eli Aavan aksa-treenipäivä :) rata oli taas helppo ja hauska, että pääsin testailen eri ohjauksia erikohtaan. Toki karvakasa toimi parhaiten nii kuinka itte aattelin kuinka ohjaan, mutta kiva saada vaihtoehtoja ja ehdotuksia. Kaikki eri versiot toimi kyllä ihan kivasti. Itte pyörittelivät ohjauksis eniten keppien kanssa eli otin molemmilta puolilta 9-10 välillä , samoin ku 11-13 väli. Sain testailtua kuinka neiti kestää keppien jälkee eri juttuja, esim. persjättö meinas olla vielä vaikee, mutta takaaleikkaus helppo nakki,  mutta tietää mitä treenata :)
Sikan kans kävin koulunkentällä treenailees, tällä kertaa treenin paino eteenmenoissa. Samalla tuli myös tehtyä luopumistreeniä. Eli vietiin aluksi yhessä eteenmenolelu (käytin pientä heittotyynyä) jätettiin paikalleen ja tehtiin muutamat perusasennot -> eteenmeno, taas palkka valmiiksi ja muutamat käännökset perusasennoissa -> eteenmeno. Noutokapulan pitoja x2 ja taas eteenmeno. Muutama vauhtinouto ja taas eteenmeno . Tarkotus oli myös ruveta juurruttamaan rutiinia kyseiseen asiaan. Ja hyvin rupes toimimaan!! Välillä lelu oli selkeesti näkyvissä, ja välillä ei, silti neiti kyllä lähti hyvin hakemaan (okei, vietiinhän me lelu aina yhdessä).
Maanantai
Jo hetken tätä päivää tuli ootettua, sillä alotettiin purutreenit Sikkasen kans. Ittellä on semmonen fiilis ku pikkulapsi pääsee karkkikauppaan: laji, mistä en tiiä itte oikeestaa mitää ja pääsee taas oppiin hirween hirweesti uutta :) (asia erikseen kuinka Riikalla ja Aarnella kestää mun takia hermo ;D). Nytte ruvetaan treenailee 2 kertaa viikkoon eli päästään ihan oikeesti treenaan ja jos jotain kehitystäki vois vaikka tapahtua :) siis koirahan kyllä varmasti, kartturista en mee taaskaan takuuseen! Perjantaina uusiksi :)
Aavan kans en tehny oikeesta mitää noitten laamailujen takia ; pääsi ees tekeen muutaman perusasennon.

Tiistai
Käytiin Ojangossa treenailees, sillä viimeks meillä jäi Aavan kas tuo keinu-projekti vähä vaiheeseen ja nyt päätin että perkele, nyt tai ei ollenskaa! Eli hinkattiin ja hinkattiin.
Sikanen oli jotenki tosi kivalla päällä eli jopa kuunteli eikä menny kaikki liikakoheltamiseksi. Tein kunnon putkiralli-radan koska hakee huomattavasti huonommin putkia ku esteitä eli treenin focus oli niissä. Tässä asiassa päästiin yllättävän helpolla ja johan rupes putketki löytymään vaikka vähä kauempaa lähetin.

Keskiviikko
Tänään käytiin taas Ojangossa jatkamassa mihin tiistaina jäätiin. Aavan kaa jatkettiin yllätyyyys keinun hinkkaamista.
Mutta sitte tapaus Sikka. Voi pojat, aloitetaan ihan alusta. Kävi  lämppäämässä tavallista pienemmin tytöt koska oltiin hetki sitte tehty melkein tunnin lenkki kotona. Manasin jo siinä että olipas Sikalla silti virtaa vaikka juoksi yli puolet lenkistä hullunlailla umpihanges. Rataa mun ei tarttenu rakentaa sillä oma tarkotus oli tehä Sikalle vaan muutamat hyppytekniikan perussetit. Treenaan AINA Sikan ensin, sillä jos treenaan Aavan eka, nii siitä ei tuu mitää. Tuolla turhautumisen kiihtyvyyden määrällä helvetti on valmis. Otin pikku-neidin vapaaksi ja lähin kävelee  kentälle nii voin sanoo että siinä kohtaa napsahti Sikan päässä. Okei aina ku ajetaan hallille nii nostaa kierrokset kattoon mutta nyt meni yli. Sen näki kuinka kierrokset nousi nii korkeelle että pääkoppa ei kestäny; neiti juoksi aivan päättömästi ympäriinsä nii että törmäili esteisiin ja putkiin . Ja se huuto. Nii joku olis tappanu koiraa. Viereisellä kentälläki ihmiset jäi kattomaan että mitä tapahtui. Sain onneks neidi suht nopeesti niin paljo rauhottuun että sai kasattua pääkoppansa. Koko koiran olemus ja kaikki oli jotain niin jäätävää, sitä on pirun hankala selittää. Ku Sikka siitä vielä vähä rauhottui nii näki että koko koira oli hyvin hämillään mitä oikeen tapahtui. Joten se siitä treenistä. Tehtiin muutamat perusasennot ja putkeen hakemiset ja jätin siihen. joudun kyllä myöntää että jäin kyllä ittekki ihmettelemään mistä moinen tuli. No nyt sitte siirretään neiti joksiki aikaa aksapuolella namipalkalle, nii ei nosta kierroksia niinku pallon kans. Ja muutenki tehään vaan nyt muutamat hyvänmielen treenit ja jätän aksat tauolle Sikan kans. Katotaan miltä koira tuntuu.
Olin jo luvannu että käydään Heidin ja saksalaisten kaa treenaamassa vielä ip:stä tottikset ennen töihin lähtöä. Käytiin Heurekan parkkiksella joka oli muuten aika huonos kunnos. Mutta Otin Sikalle muutat kapulan pidot (menny jopa näis vähä asia eteenpäin) ja peruuttamalla jääviä. Jäävät oli superit, kuunteli alusta asti hyvin. Muutenki oli vähä vaisu mihin oo  tottunu. Voi olla että johtui siitä ojanko-episodista.
Aavan kaa hinkattiin kakeja. M-S vaihdot rupee olemaan hyviä, S-M vaihdot oliki sitte totaali-paskoja eli tepuuttaa takajaloilla eteenpäin about 20 cm. Joten rehtiin namilla. I-S vaihdot oli paikkapaikoin kans ihan ok. Loppuun tehtiin kuuntelutreeniä nii että mulla oli ohjatunnoudon kapulat ja kierto . Eli evl:n kiertohyppynouto ilman hyppyjä. Aika monta toistoo saatiin ottaa että sain kiertämään ja niin että juoksee suoraa kierrolle ettei tuu ässämutkaa kapulalle päin.

Mitäs muuten? Nyt työpaikan vaihdon jälkeen oon ollu jokaikisen vkpl töissä ja nyt ku mulla olis kerranki ees sunnuntai vapaa nii kattoin että Ojangossa olis 1- ja 2-luokan aksakisat. Pikkusenko kiinnostais mennä Aavan kaa ees hyppäri heittämään. Toki mun tuurilla jos nyt ilmotan, nii Aava alkaa juoksemaan että se siitä. Joten pitää vaan malttaa että juoksis. Ittellä olis nii kova hinku mennä kisaamaan, oli sitte kysees aksa tai toko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti