keskiviikko 28. lokakuuta 2015

BH-Aava

No nyt mäki jopa kerkeen päivittää tänne asti. Mutta meidän eilinen eli tiistai oli melkonen haipakka päivä.  Olin jo aikaa sitte luvannu mennä oman seuran bh-kokeeseen joka pidettiin eileen. Oon jo koko kesän meinannu mennä sinne hiton bh:seen mutta milloin on estäny työt, milloin ei oo ollu ja aina sitä keksii syyn ettei oo ilmottanu tuota hunsvottia kokeeseen. Nyt ku oli "kotikokeet" nii totesin että mennään ny sitte.
Viimeisen viikon olin arponu että meenkö vai en , sillä jokseenki tuo edellinen tokokokeen totaali ahistus-paineistumis-laamailu-ilmiö oli vähä liikaki hyvin mielessä. Mutta treenikaverit totes että helpostihan te sen meette läpi , tai , otat sen treenin kannalta.

Maanantaina otettiin häiriössä (pidin omat treenit leppävaaran urheilupuiston yhellä kentällä, eli häiriöö oli enempi ku laki sallii) vaan hyvän mielen treeni , eikä nillitetty mistää. Illalla vielä tuli äiti ja isi pohjammaalta tänne etelään koska sopivasti tiistaina oli myös mun muutto. Eli roudattiin koko päivä tavaroita uuteen kämppään Vantaalle ja siitä suoraa kokeeseen. Mietin myös että ku Aava tietyllä tasolla stressaa kaikesta muutoksista ja kyllähän ne tietää että jotain tapahtuu, että vaikuttaako se kokeeseen. Mutta ei hirveesti vaikuttanu :)

Ja itte kokeeseen: se järjestettiin mailminkartanon sirkuskentällä eli tuttu kenttä meille. Tuomarina oli Anni Rytkönen. Meitsihän tietysti arpoi ittensä viimeseen pariin, mutta onneks oltiin eka "töitä" tekemässä ja sitte paikkiksessa. Mutta hihnaseuruusta saatiin hyvä ( pari kertaa tipahti kontakti pitkällä suoralla, henkilöryhmässä haisteli ihmisiä o.O   , okei kaikki oli aavalle tuttuja treenikavereita ....) . Seuruu vapaana: vielä erittäin hyvä, tässä kans haisteli ihmisiä henkilöryhmässä ,  juoksussa ja hitaassa käynnissä oli väljä ja täys käännökset olis saanu olla paremmat. Liikkeestä istuminen: valmisteleva osa kunnossa, erinomainen, tässä ei mitää. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo: valmistelevaosa kunnossa, erittäin hyvä, tässä tuli suoraa sivulle mistä en ollu yllättyny. Paikkamakuu: erinomainen. Eli hyväksytty. Kaupunkiosuudessa ei mitää ihmeellistä, sillä eihän tuo reagoi mihinkää.... Eli hyväksytty. Joten nyt on Aavasella BH  hyväksytysti läpi :) :)

Voin sanoo että seuruu oli maailmasta paskinta, tai siltä se ainaki tuntui. Kaveri kuvas koko suorituksen nii ei se ny NIIIN hirveeltä näyttäny miltä tuntui. Mutta se on läpi!!! Vireeseen olin supertyytyväinen, sillä neiti ei ollu ollenkaa ahistunu/paineistunu, okei vähä mutta Aavan mittarilla ei ollenkaa.
Varmaan taas puolet unohin mitä suunnittelin kirjoittavani mutta olkoon, se meni silti läpi :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti