maanantai 31. elokuuta 2015

Treenikärpänen päässy puremaan

Nyt ku kaikki haluaa nähä penskasen nii siinä samalla aina sopii treenit, joten on tullu täs viimeaikoina treenattua aikas paljo. JOudun myöntää, että tuo toko on kyllä jääny sillä ny ollaan hinkattu tottista, aksaa ja mettälajeja.

Alotetaan siis tyylikkäästi lajikohtaisesti mitä me taas ollaan tehty:
Aksa:
Edelleen pyörii treenit kerta viikkoon Annin johdolla. Meillä on ollu ratoja missä on ollu leijeröitiä ja paljo takaakierto-valsseja, putki-puomi-erottelua ja takaaleikkauksia, ja hyvin hän tuo pikkukoiruus toimii. Kontakti este puolella onki sitte semmonen pieni kontakti ongelma, siis varsinki ylösmenokontaktit. Puomi ei oo ihan niin paha mitä A... Tuntuu että Aava kuvittelee menevänsä pk-A-esteelle ja vauhti nki sitä luokkaa ja sit saa pelätä ku su tulee nii hiton vauhdilla alas... Noooo , eikös se siitä. Ja kepit. Rupee ne edistymään mutta Aava kyselee hirmuisesti multa ja ku tarkotus olis että fokus olis eteenpäin nii Aava kattelee mua. Ehkä se siitä.

Tottis:
Ollaan enimmäkseen tehty vaan pelkkää mielentilaa, ja ny Aava n tehnykki hyvällä mielentilalla töitä , Jessss!!

Jälki:
Yhen jäljen Heidi kävi tekemäs nii että otti maasta muutaman ripsun ja laittoi ne suoraa jäljelle, eli ei ollu mitenkää hajustettuja keppejä. Ekasta tuollasesta "tuoreesta" kepistä meni yli, palautin ja otin uusiksi nii nousi. Sen jälkeen ei ollu mitää ongelmaa. Eli asia meni kerrasta perille.
Perjantaina Laura kävi tallomassa Aavalle jäljen (perus 6 keppiä, n. 650m pitkä, ja vanheni 1,5 h). Alku oli melkoista sähellystä sillä ei meinannu pysyä jäljellä millää, ja sen takia meni yli ekasta kepistä. Kepin jälkeen olisko ollu 30 m, nii neiti nosti vieraan kepin, eli se ei kuulunu sille jäljelle. Lauraki vaan totes että hänellä ei ollu ku vaan se 6 keppiä ja kaikki oli merkitty jäljelle ja tuota hän ei oo laittanu. Ja kepistä näki ettei se "kuulunu sarjaan". Eli veikkaan että sen takia Aava sekoili alussa koska ajoi lopun jäljen hyvin Aavamaiseen varmaan tapaan (ja kepitki nousi). JÄin näin jälkikäteen miettimään, että
A. olisko pitäny jättää palkkaamatta siitä väärästä kepistä, koska se ei kuulunu meijän jälkeen
B. on kaverilla melkonen nenä ku nostaa vieraan jälkikepin
C. Ja olis vissiin pitäny pistää lotto vetämään että Aavan jälki kulki just sen kepin yli.

Ja Sikka neiti se kasvaa hirmuisesti. Huomaa, että täs viikon aikana on tullu jalkoihin pituutta jonkiverran. Pääsi pikku-koiruus tekemään ekan oikeen jäljen joka oli huimat 8 metriä pitkä. Hyvin käytti nenää ja hoksas jutun juonen (alku oli vähä sähellystä ku oon vaan tehny namiruutuja, joten luuli taas olevan semmonen). Ollaan leikitty kahdenlelun-leikkiä, toki siinä on vähä vielä treenattavaa, sillä se ei malta palauttaa lelua, sillä se tietää että pian lentää toinen. Eli se lähtee heitetylle lelulle, ottaa sen suuhunsa , mutta jättää sen sinne ja juoksee kattomaan missä on seuraava lelu. Eli treenattavaa löytyy :D


Kuvat on sunnuntain aksa-treeneistä, kuvaaja : Katri Örn

Kolari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti