maanantai 10. maaliskuuta 2014

Seinäjoen ryhmänäyttelyt

Aavan kanssa käytiin Seinäjoen ryhmänäyttelyssä sunnuntaina. Hieman pelkoperseessä menin, koska Aava on ollut tosi varovainen uusissa paikoissa. Ja varsinkin kun ei ollut Nipsua tukena ja turvana.
Aava kyllä yllätti positiivisesti sillä se oli hyvin kiinnostunut ja tarkkaavainen. Kontaktit olivat hyvät isossakin häiriössä. Ja paljon pidinkin Aavaa kontaktissa. 

Mutta asiaan tervua koko karkeloissa oli 11. Ja Aava oli ROP-pentu ja KP. Jonkin verran Aava väisti tuomaria ja siitä hän mainitsikin. Muuten Aava käyttäytyi kehässä todella hyvin. Juoksu-osuuksissa Aava otti nätisti kontaktia, jolloin Aava ei ottanut yhtään häiriötä muista koirista. Joten hyvä näin. Tuomarista olen kyllä positiivisesti yllättynyt: ensinnäkin me juostiin enemmän kun seistiin kehässä. Ja toiseksi tuomari kysyi haluanko minä näyttää Aavan hampaat vai katsooko hän. Itse ne näytin, joten tämän otin varmanpäälle. Niin joo, ja tuomarina oli Pirjo Aaltonen.

Aavan arvostelu: sopiva luusto, hyvin kehittynyt narttupentu, voisi olla lanne-osalta hieman lyhyempi, hyvä pään pituus, vahva maski, hyvin asettuneet korvat, kauniit tummat silmät, ylälinja pyöristyy hieman liikkeessä. Sopusuhtaiset kulmaukset, hyvät käpälät, hyvin kehittynyt runko, tarvitsee vielä käsittely tottumusta, etuliikkeet vielä löysät, väri saa vielä puhdistua. 
Eli supertyytyväinen oon Aavaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti