sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pieni unohdus, joten päivitetään nytten :)

Melkeinpä pitäisi häveta kun ei ole tullut tänne kirjoiteltua taasen mitään....
No, otetaanpa nyt sitten hieman takaisin mitä tässä on tapahtunu

Aloitetaanpa viime viikon sunnuntaista. Aamulla käytiin normaalisti tyttöjen kanssa lenkillä ja lähdin siitä sitten töihin. Töistä palattuani Aava oli kolmijalkainen, eikä suostunut kävelemään. Se vain makasi, ja kun tulin itse kotiin niin se pönkitti etujalkojensa avulla itsensä istumaan ja lysähti takaisin makaamaan. Aavasta näki että kaveri oli todella kipeä. No, eihän siinä muukaan auttanu ku soittaa päivystykseen, että tuunko käymään vai mitä teen. Vastaukseksi totta kai piti lähteä käymään (no itsekkin halusin käydä hakemassa pentuselle kipulääkkeet). Naureskelinkin, että voihan sitä sunnuntai-illan viettää myös Viikin Yliopiston eläinsairaalassa. Mitään suurempia vastauksia siltä reissulta ei saatu. Lääkäri tutki vain liikeradat ja tunnusteli oliko murtumia yms.. Niissä ei ollut (onneksi) mitää, joten jotain lihasperäistä Aavalla oli. Aavanen sai vielä kipupiikin, parit reseptit kipulääkkeille jotka piti käydä hakemassa ja mukavan laskun. Tässä kohtaa voisin kiittää, että mulla on koiralle vakuutus :) , nääs pitäähän sieltä rahoja ottaa poiskin kun sitä kerran maksaa. Ohjeeksi annettiin vain, että viikko sairaslomaa eli ainoastaan pihalle pääsee tarpeillensa. Tässä kohtaa huokaisin syvään... viikko liikuttamatta tuota huliviliä >> yhtäkuin kuolema ja paaaaaljon harmaita hiuksia (tai sitten oon kalju). Maanantaina koira oli aivan erilainen, toki hieman se varoi kipeää jalkaansa. Muuten Aava oli normaali. Tiistaina ei tietoakaan mistään jalkakivusta. Joten ollaan me käyty lenkillä, mutta riehumaan eo oo Aavaa päästänyt. Onneksi selvittiin näinkin helpolla.

Muuten meidän treenaamiset on jäänyt, koska kentät missä ollaan treenailtu on umpijäässä. Nyt näyttää pikku hiljaa olevaan sen verran kevättä ilmassa, että toivottavasti päästään pian kentälle taasen trenaileen :) . Nyt ollaan otettu paaaaljon olkkari treeniä molempien tyttöjen kanssa. Pyrkimyksenä on ollut saada Aava tarjoamaan erilaisia toimintoja treenatessa, sillä se on supersurkea tarjoamaan mitään. Kyllä se siitä pikku hiljaa oppii. Olleen tehty helppoja treenejä kuten pistää tassu jonkin päälle (esim. kansi) yms.

Enää viikko Aava ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin, eli ollaan menossa Seinäjoen ryhmänäyttelyyn joka on ensi sunnuntaina. Piru, vaan viikko jäljellä. Pitäisi vissiin ottaa näyttelyhihna kaapista ja ruveta treenailemaan, sillä viimeksi ollaan treenattu seisomista...   ööö.... pari kuukautta sitten. Nyt otetaan muutamat sesomis-treenit ja harja käteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti