tiistai 4. syyskuuta 2018

Vitosten keräilyä ja uus porukkä missä treenata

Sen suuremmin ei oo tullu tätäkään päivitettyä ku sen suurempaa ei oo tapahtunu. Kesä tauko loppui kuukausis sitte ja ollaan käyty Sikan kans Anninan treeneissä aksaamassa lähes joka viikkon ku on kerranki työt antanu sen verran periksi. Sikan kans ollaan kyllä menty paljo eteenpäin. Vielä tehtävää on. Nyt odotan innolla sillä syksylle mulla on muutamia treenejä turkuun ja sunnuntaina alkaa Saijan ison radan treenit jokka on kerta kuukauteen jouluun saakka. Eli siis kaikkea kivaa tiedossa sillä saralla :)
 Kisoissa ollaan käyty kahdesti Sikan kanssa Janakkala Openingeissa käytiin sunnuntaina juoksemassa 2 rataa. Eka rata oli Suomalaisen Jarin, josta tehtiin 5, sija 1. Toka rata oli puolalaistuomarin astetta vaikeempi, sieltä 15 ja sija 2. Samoissa kisoissa Aava kävi juoksemassa lauantaina ensin joukkue radan tervu-joukkueessa. Menestystä ei sillä tullu mutta hauskaa oli. Sen jälkeen pääsi Aava juoksemaan vielä 2 starttia joista molemmista hyllyt.
Viime viikonloppuna käytiin Hyvinkäällä juoksemassa Sikan kans 3 starttia tuloksena , joista 2 ekaa rataa oli Luomalan Henrin ja Vika hypäri oli Kaukisen MArkun rata. Ekalta 5, sija 2. Harmittavan lähellä sillä tehtiin keppivirhe (vihreellä taustalla vaaleanvihreä-valsoiset esteet ja just keppien takana oli kaikki ylimääräiset esteet kasassa niin ettei meinannu ittekkää erottaa ekaa keppiä. Kaikille makseille tuli tuosta kohtaa keppivirhe ja ne siirrettiinki sitte pois muille luokille). Tokalta radalta tehtiin hylly , joka meni ihan omaan piikkiin ku valssi oli miljoona vuotta myöhässä ja koira oli jo kerenny lukittemaan seuraavan esteen. Vika hypäri oli sangen mukava ja siltä 5, ja sija 1. Yks perhanan rima alas ku huusin putkeen riman päällä... oma moka. Muuten oli sangen kiva luukutus rata ja etenemäki oli 5,28 eli lujaa mentiin. Ärsyttää vaan itteeettä ollaan viimesistä 7 kisoista joltain radalta käyty hakees se 5. Se on niiiiiin lähellä. Olis jo kiva päästä nousemaanki...

Tokon suhteen ollaan jotain tehty ja kattottukki jo kisakalenteria jos menis sinne voittajaan. Toki just nyt pistin tokon jäähylle ja katton saanko paikan jälkikokeeseen. Jos en nii sitte tiputetaan Sikalta mielentilaa ja hinkataan tokoa, mutta jos saadaan paikka kokeeseen nostattelen ja käyn ampumassa sille. Joten nyt vain sormaet ja varpaat ristiin että saadaan jostain sille paikka kokeeseen. Jälkeä ollaan hinkattu sangen ahkerasti niin pellolla ku mettässä. Oon saanu nostettua SIkan itsevarmuutta kulmissa ja piikeissä. Okei, piikit tarttee vielä paljo harjotusta mutta eteenpäin ollaan menty.

Purujen osalta ei olla treenattu koko kesänä ku 2 treenit. Sen takia totesin tuossa 3 viikkoo sitte että pistän ko lajin kokonaan jäähylle. Harmittaa ku porukka oli mukava, mutta ku aikataulut ei sovi yhteen niinne ei vaan sovi...Edellisessä rymässä ku edellisenä päivänä tuli viesti onko reenejä vai ei, ja koska on eli ajat vaihteli hirveesti. Mun töiden kanssa hyvin vaikeeta totetttaa, tai sitte olit jo sopinu muuta.  Noh, muutamien ihmisten perseelle potkimisen takia käytiin toisen porukan treeneissä viime perjantaina (jossa treenaa muutama kaveri). Olipas kiva saada suora palaute mimmonen koira on, miten se on rakennettu ja mitkä on sen heikkoudet. Porukkaki oli ihan huikee :) oli hauska nähdä kuinka kirjava porukka mukana oli: pari sakemannia, holsku ja hoffi. Päästiin siis porukkaan mukaan ja tää aika sopii meille paremmin. Eli nyt päästää taas treenailemaan :)  Mutta se mitä Sikasta sanottiin nii että onhan se perusmali jolla on vahva saalis. Hallinta on hyvällä malilla, joten nyt vaan vahvistellaan se agre-puoli vahvemmaksi ja sit vaan taivas on rajana. Onhan sillä nykki se agre, mutta ku antaa selkeesti enemmän painetta nii menee korvat luimuun ja silmät kiinni, mutta saalis kantaa niin että pitää kiinni hihasta. Tarkotus olis saada otteen vaan voimistumaan painetta antaessa. Kyllähän tämä maalimies sanoi että kylläsen kanssa vois helposti mennä kokeeseen, mutta c-osassa pisteet jäis 8 alkavaksi tällä hetkellä. Joten nytte tiedossa koppitreenejä ja katotaan kuinka lähtee tuottamaan :) 

Muutama sananen Aavasta. Teen siitä oman postauksen perjantain jälkeen ku päästää spesialisti-lääkärillä käymäään. Moni asia vaan näyttää tällä hetkellä hyvi  heikolta. Mutta palaan asiaan ku saadaan spesialistin lausunto Aavasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti