lauantai 24. maaliskuuta 2018

Epäonnesta epäonneen

Huoh, nyt ollaanki tiputtu taas todellisuuteen sieltä hattaroitten, sateenkaarien ja ykssarvisten vaalenapunaisesta maailmasta. Viime viikon torstaina lenkillä Sikkalainen onnistui saamaan jarruanturaansa kunnon vekin. Ja totta kai, viikonloppuna olis ollu Nextarin seuraava leiri. Eli se siitä mahti seurasta, huipputreenesitä Janitalla, Jaakolla, Timolla ja Tuulialla. Voin sanoo, että  h i e m a n  ottaa aivoon. Mutta sitäpä tämä elämä on tuon Sikkalaisen kanssa. Noh, maanantaina kävin lenkillä tyttöjen kanssa. Sikan haava ei ollu niin paha että hyvin suojaamalla pääsi normaalisti maanantaina jo lenkille kun mentiin paikkoihin missä oli hankikanto. Mutta palataan siihen lenkkiin. Pieni alaspäin viertävä rinne, umpijäässä,
ja Sika-Possu juoksi täysiä mun jalan vierestä niin että osui mun jalkaan. Ja yllättäen kiskasin hienosti nurin , niin että multa meni polvi pois paikaltansa. Joten meikäläinen on ottanu tän viikon sangen rauhallisesti kipulääkkeitä syöden. Ja että mikään ei menisi liian helpoksi, nii keskiviikkona Sikka onnistui lohkaisemaan kynnen niin että siinä näkyy ydin. Muutenki Sikan kynnet on näitten jäätiköitten myötä menny tosihuonoon kuntoon. Niistä irtoilee pieniä "säikeitä" ja niitä saa viilailla vähän väliä ettei lohkeisi paloja. Mä en enää oikeen tiiä mitä mä noitten kynsien kans teen... Nytte meillä syödään jo sinkkiä ja biotiinia lisänä.

Sikanen löysi jättiläismäisen lumipalljon keskeltä järven jäätä
Noh, ku Sikan tassujen kans pitää olla varovainen ja miettiä pohjaa niin ollaan käyty paljo hallilla treenailemassa tokoa. Sikan kanssa ollaan otettu projektisti tunnari, koska mitää vauhtiliikkeitä ei voida tehä. Ei olla tehty tunnaria sitte viime kesän, eli tää viikko on menny siihen että saisin mielentilaa alaspäin ku kierrokset nousee. Ja muutenki varmuutta haettu, sillä epävarmuuden näkee ylimääräsenä sähläämisenä. Nytte ollaan tehty vain monella kapulalla (15-20kpl) jokka on isossa ringissä. Kierrokset nousee jos on rivissä, eli se on vielä "liika vaativaa" Sikan mielelle. Tällä jatketaan vielä treenejä.
Aavan kanssa ollaan tehty muutamat keppireenit: kovasta vauhdista tiukkoja avokulmia sillä ne on Aavalle hankalat. Samoin ollaan tehty hyvin vahvoja päällejuoksuja kepeille. Ja onhan se Aavalainenki päässy höntsäilemään tokoa.

Tällä tyylillä rauhallisella tyylillä jatketaan vielä ens viikko joten jatketaan näillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti