torstai 28. joulukuuta 2017

Vuosiniputus 2017 ja tavotteet 2018

Kaikkien muittenki blogien tavoin, pitäähän sitä hieman katsoa taaksepäin, mitä on saatu aikaan ja minkäslaisia suunnitelmia on seuraavalle vuodelle.
Asiat mikkä tulee ekana mieleen tästä vuodesta oli kevään Sikan kynsiongelmat, aksapuolella molemmat on ottanu suuria harppauksia. Ja totta kai tuo Sikan purut.

Joten alotetaan Sika-possusta:


Toko: Nyt alkuvuodesta mennään starttaamaan meidän kisaura alokkaassa. Ja vielä kisata avoimessaki. Tavotteena olis myös päästä edustamaan seuraa tokon sm-kisoihin joukkuekisaan.
Kisaura korkattiin, käytiin hakees alo1, ja avoimessa 3 koetta. Niissä meinas olla suuria mielentila ongelmia joten niistä ei suuremmin oo jälkipolville kerrottavaa. SM-kisat jäi väliin kynsiongelmien karenssin takia.
PK: Tarkotus olis saada JK1-koulari alkukesästä, loppukesästä vois käydä tetstaamassa jo jopa JK2:sta. Jos myös ajeltain peltäjälkiä vähä enemmän mitä viime kesänä. Hakua olis kiva testata jos löytäis porukan missä treenailla.
Jälkien ajaminen jäi lähestulkoon heitteille viime kesänä, koska panostus oli puruihin ja aksaan. Jos ens kesänä ryhdistäytyis jälkien suhteen.
Aksa: Ekana kontaktit kuntoon ja sitte kisaamaan, eli jossain kohtaa olis Sikan kanssa kisauran korkkaus tällä saralla. Tulos tavotteita en viitti laittaa sillä Sikka on Sikka, ja mulla ittellä on vielä huiman paljo opittavaa Sikan kanssa aksailusta
Sikka on menny jättiharppauksia eteenpäin ja siitä on kuoriutunu melkonen aksakoira. Kisaamaan päästiin, vaikka nollia ei tullu nii hyviä suorituksia tehtiin senki edestä.Ja asia mihin oon tyytyväinen nii neiti ei tullu ku kerran radalta sylikyydillä pois!!!
Muuta: Ku neiti täyttää 2 vuotta nii käydään hakees selkäkuvat. Näyttelypuolella jos yritetään mettästää sitä pakollista H:ta, mutta sitä ennen pitää varmaan käydä joissain mätsäreis että ei aiheuteta kovin paljoo paheennusta :D
 Näyttelyitä en ees kattonu ja jätettiin asia suosiolla. Selkääkään en vielä kuvannu joten se on tarkotus hoitaa alkuvuodesta


Aava:

Toko: Kovin suuria tavotteita en aseta Aavan kanssa, mutta nyt ku on saatu mielentila kuntoon niin semmonen pienen pieni haaveen häivähdys siitä että saisin Aavan vielä tva:ksi nostaa päätään. Joten kiirettä ei pidetä mutta sitä kohde mennään.
Aavan kanssa käytiin pääsiäisen tienoilla kerran kokeessa ja todettiin että Aavan kisaura tokossa oli siinä. Ei se kestä nii se ei kestä. Nyt ollaan treenailtu rally-juttuja joten kattotaan mitä keksin sillä saralla.
PK: Niin ku jo ylempänä mietin nii pitäis testata jos sais Aavan vielä kestämään ampumisen. Jos se onnistuu nii sitte vois kokeilla JK1:stä. Tässäkään en aseta suuria tavtteita vaan mennään ihan puhtaasti Aavan mukaan. Jos ei kestä nii saa karvakasa ajella jälkiä hötsäily-tyyliin.
Tässä sama mikä tokossa, ei kestä nii ei kestä. Jälkiä pääsee ajelemaan huvikseen ja esineruutuja hömmäilläkseen.
Aksa: Ehdottomasti kolmosiin nousu!! Tänä vuonna ei vielä millää sm-kisoihin päästä, mutta jos yrittäis saada ees osan vuoden 2018 sm-kisanollista kasaan. Eli jos tavotteksi pistetään vuoden -18 sm-kisat nii sen mukaan treenataan ja kisataan.
Aksassa noustiin kolmosiin maaliskuussa. Joten siinä suhteessa tavoitteet täyttyi. Nollien keräämisen suhteen, käytiin hakees tuplanolla lokakuussa, joten edelleen nollia tarvitaan sm-kisoja ajatellen :)
Muuta: Aavan kanssa vois kans käydä pyörähtämässä muutamissa näyttelyissä, mutta en ota siitä sen suurempaa stressiä. Tarkotuksena olis myös (kunhan kelit antaa periksi) käydä Aava sterkkaamassa.
Näyttelyissä ei käyty, enkä kyllä strekannukkaa....


Aksasta vielä:
Sikan kanssa 27 starttia joista
  - 5 vp    1 kpl
  - 10 vp  2 kpl
  - 15 vp  1 kpl

Aavan kanssa 
  2 lk  12 starttia
    - 0        2 kpl   22.1 ja luva  ,  12.3 ja Serti ja siirto kolmosiin
    - 5 vp   2 kpl
    - 10 vp 3 kpl
    - 15 vp 1 kpl
 3 lk  27 starttia
   - 0         2 kpl (tupla) 15.10
   - 5 vp    1 kpl
   - 10 vp  3 kpl
   - 15 vp  5 kpl

Kummaankaan nolla% ei mitenkää päätä huimaa, mutta Aavan kans ollaan tehty tulos 48,7% meijän radoista. 


Ja tavoitteet vuodelle 2018:

Sikka
Toko: Tavoitteena olis korkata voittaja, mutta riippuu hyvin paljo siitä mitä saan tehtyä tuon pienen malikan pääkopan kanssa. Töitä tehään sen mukaan että neidistä saa hillityn ja hallitun tokokoiruuden
IPO: Alotetaan siitä että pitää hommata suojelulisenssi. Mutta kokeeseen olis tarkotus mennä
Jälki: Jos panostais tähän enemmän mitä viime kesänä!! Ja jos sinne kokeeseen menis
Aksa: Jos pieni ajatus siitä että päästäis kakkosiin. Muuten edelleen haetaan sitä yhteistä saveltä, joka välillä nostaa päätä
Muuta: Jos sitä ens vuonna miettis niitä näyttelyitä... ja toivotaan että ei tulis samanlaista kierrettä kynsiongelmien kanssa

Aava
Aavan kanssa ainoot tavotteet on aksan puolella! Tavotteena on nostaa tuota meijän nollaprosenttia, ja saada varmuutta tekemiseen
Ehkä rallyn puolella voitais korkata kisat ja kattoo kuinka neiti kestää sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti