maanantai 11. joulukuuta 2017

Messari oli ja meni

Monelle messari on näyttelykauden kohokohta. Mulle ei. Eikä löydy kovin hirveesti innostusta maksaa saakelin kalliita ilmomaksujakaan. Toki, eipä mulla olis koiraakaa ku Aava on kalju ja Sikka.. noh Sikka on Sikka. Ittellä messari menä tänä vuonna Pompalla töisä eli takkeja myyden. Täytyy myöntää että sangen hauskaa ja erilaista hommaa verrattaen omaan työhöni. Oli hauska höpötellä koira-ihmisten kanssa, ja samassa moni koira sai uuden takin ittellensä. Sen verran oli aikaa että tulihan tuo messualue kierrettyä lävitte. Joudun myöntää, että olin kyllä jotenki pettyny tämänvuotiseen.  Mitää suuria "messutarjouksia" ei oikeestaan ollu... Edellisinä vuosina on aina ollu Best Friendillä että pussiin sai kerätä niin paljo erilaisia luita ku sai ja sillä oli oma hinta. Nyt ei ollu. Sen verran tulishoppailtua että mukaan lähti kasa Dentastxejä , sekä Sikkaa varte naru-pantahässäkkä aksakisoija varten. Eli semmonen fleecenaru mikä Berralla, mutta mukana se selkeesti paksumpi "köysi" eli uskon kestävän retuutusta paremmin ku Berran naru. Mutta se erityinen syy miks tuon narusysteemin ostin nii siinö samassa oli puolikurkkari panta. Eli nyt on hyvin panta ja naru samassa kasassa :)

Muuten on tytöt saanu viettää vähä kevyempää viikkoa. Tiistaina käytiin normisti puruissa, joissa Sikka oli super tuulella. Tehtiin vähä hallintaa ja tehtiin SIkan ensimmäinen pako ever. Hyvin tuli keskelle hihaa ja vastusti hyvin. Otettiin siitä muutamat iirotukset ja takas kiinni , irti ja takas kiinni. Irrotukset oli ihan sairaan hyvät kerralla hienosti irti ja jäi vartioimaan hyvin painostavasti. Haukkuvaa vartiointia Sikalle ei tuu, mutta ei se haittaa. Sehän riittää että se on painostava silti.
Oli vissiin ottanu sen verran toisen takajalan uloin varvas että iltapäivästä ontui jonku verran jalkaa. Joten Sikka sai viettää tiistain ja keskiviikon vapaata. Tiistaina kävin Aavan kanssa viettääs illasta laatuaikaa ja menin mun vieressä olevaan puistoon , missä on fresbeegolfrata. Sielä on paljo puita nii käytiin tekemäs puitten ympäri vähä aksaohjauksia: sylkkäreitä, poikkareita ja vippauksia. Talloin vielä Aavalle esineruudun jonne vein molemmat hanskat. tai itseasiassa otettiin kolme kertaa eli vein kolme kertaa molemmat hanskat ku eipä ollu sillä hetkellä muita esineitä mukana. Mutta Aava teki hienosti töitä ja pistin hanskat hankaliin paikkoihin eli joutui oikeesti tekemään töitä. Aava oli muutenki ihan liekeissä ku pääsi vaan hommiin.

Torstaina käytiin Sinin ja Ässän, sekä Katrin ja Unon kanssa treenailemassa tokoa. Sikan kanssa en suuremmin tehny mitää ihmeellistä sillä otin tietosesti varovasti tuon jalan takia. Eihän siinä sinänsä enää mitää ollu, Neiti teki sangen hyvässä vireessä töitä. Aavaki se pääsi jotain höntsäämään.

Perjantaina kerkesin messarin jälkeen vielä aksatreeneihin. Ryhmästä oli yks pois joten otin molemmat tytöt mukaan. Aiheena oli keppikulmat. Molemmat teki hienoja keppikulmia. Sikan kanssa jouduttiin hieman vääntää putki-puomi-erottelussa. Muuten. Itte keskityin Aavan kans omaan etenenmiseen, sillä edelleen jään usein beibisittaamaan, siinä yllättäen hyvin onnistuenki.

Lanataista sai tytöt taas vapaapäivän ku vietin päivän messarissa. Illalla olin sen verran poikki että käytiin heittääs vaan lyhyt lenkki. Sunnuntaiki meni siinä samassa löysäillessä.

Tänään aamusta kävin aksaamassa molempien kanssa. Sikan kanssa tehtiin vanhoja kotiläksyjä jokka on ollu to do-listalla jo tovin. Eli tehtiin alla olevasta radasta 6-13 väliä. Sikalla erityis paino esteen 10 jarrutreenissä, ja Aavan kanssa oli että merkkaan esteen ja lähen etenemään. Harmittaa ku ei tullu videoitua treenejä. Sikan jarrut oli sangen hyvällä mallilla ja Aavan kans mä ihan oikeesti lähin liikkeelle. Loppuun molemmille "naksuttelin kontakteja", vaikka ei mulla naksutinta ollukkaa ;) Aavaan oon saanu paljo vauhtia kontakteille noihin alastuloihin, eli mun treenit rupee tuottamaan tulosta. Ja muutenki kontaktit on paljo varmemmat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti