maanantai 23. lokakuuta 2017

Tuplanolla ja agilityn onnistumisia

Alotetaan jälleen kerran aksasta ja hyvillä uutisilla. Viimeks mainittinki että eletään jänniä aikoja. Nii nyt voin virallisesti kertoa että päästiin Sikkasen kanssa Nuorten Koirien NextLevelille. Eli meillä on tiedossa keväällä kolme sangen agilityn täyteistä viikonloppua. Ja ihan huippu kouluttajien parissa (Janita Leinonen, Jaakko Suoknuuti,  Tuulia ja Timo Liuhto) , eli varmasti heillä on annettavaa meille. Sanotaan näin että ku hain Nextarille nii eipä ollu kovinkaan suuria odotuksia, sillä tiesin että hakijoita on paljon ja vain kourallinen pääsi mukaan. Voin sanoo että ootan niiin innoissani näitä sessioita :)

JAtketaan vielä aksan parissa sillä käytiin Aavan kanssa Jaulla kisoissa viime vklpna (tai virallisesti toissa vklpna ku nyt on jo maanantai)  ja käytiin hakees tuplanolla kahelta hypäriltä. Vikana ratana oli agirata mikä hyllytettiin, koska jäin varmistelemaan aata ja olin myöhässä seuraavalta takaakierrolta. Joten Aava hyppäs sen edestä. Muuten tehtiin hyvä rata ja onnistuttiin putki-puomierottelussa hyvin. Tuomarina oli Saviojan Anne. Annella oli kyllä nytte tosi mukavat ja etenevät radat eikä ollu mitää syheröä. Ja Anne sanoiki jo heti tuomarin puhuttelussa että nytte että sitte voi valittaa että olis mulla syherörata. Ja sen jälkeen totes että nii joo ja huomenta.

Ja edelleen jatketaan aksan parissa... käytiin Sikkasen kanssa tuos viime maanantaina Turussa (tai siis virallisesti Kaarinassa) Kurikan Tanjan treeneissä. Harmittaa ku ei tullu videoitua treenejä ku just oli muut ryhmäläisistä lämppäämässä tai jäähkäämässä koiriansa. Mutta voin sanoo että en oo koskaa ennen nähny Sikkaa kokoovan noin hyvin hypyille   o.O   kyllä luit ihan oikein. Sikka ja kokoominen. Meijän treenit rupee oikeesti tuottamaan tulosta. Tanjaki sanoi että kun vaan Sikalle kertoo tarpeeksi aijjoos että nyt pitää koota nii tekee sen äärimmäisen hyvin. Muutenki omaa erittäin hyvän estefocuksen . Itte olin nytte ekaa kertaa Tanjan treeneissä ja tykkäsin kovasti!!Tokon suhteen ei mitää uutta. Sunnuntaina pitäis mennä kokeeseen ja saatiin eileen ruutu hajalle oikeen kunnolla. Eli hyvin menee... Nytte alkas myös meijän kouluttajien treenit Mannerin NInalla Akatemialla, josta oon hyvinki innoissani. Jos pikkuhiljaa ruvettais pääsemmään eteenpäin tän meijän vireen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti