lauantai 4. maaliskuuta 2017

Sikan aksauran korkkaus

Tänään käytiin olempien tyttöjen kanssa kisaamassa Kirkkonummen Kennel Kerhon kisoissa Niinulassa. Tuomareina toimi Vesa Sivonen ja Rauno Virta. Sikkanenki alotti kisauransa hyppärin verran, hitsi vieköön.

Ekana oli Sikanen kisaamassa Vesan radalla Käytiin hakemassa hieno hylly. Voin sanoo että ei jumatsuka mimmonen rata!!! Se oli oikeestaan helpohko kolmsten rata, oli kaaaaauuuuuukana ykkösten radasta. Toisaalta olin tyytyväinen että rata ei toellakaan ollu mitään kentän päästä päähän juoksemista sillä se olis mulle ihan tappo rata. Mutta rata. Tokalta hypyltä hyppäs tosi pitkäksi, mutta sain sen pelasteltua renkaan jälkeen sain Sikasen kääntymään ihan saakelin hienosti!!! Moni epäili vielä mun valssia ennen putkea mutta kerkesin senki sinne tehä. Putki ei osottanu todellakaan kepeille päin joten Sikka kävi hakemassa yhen extra hypyn. Keppien jälkeen tuli nätisti lopussa taas oli hieman hankalaa. Mutta näin kokonaisuutena Sikka an en voisi olla tyytyväisempi!!!! Se teki just sen osaamistason mukaan ja tuo mielentila <3 Neiti tuli niiin nätisti ohjauksiin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ens kerralla kisoissa mun pitää vaan enempi uskaltaa , eikä epäröidä.Aavan saldona oli  hyppäriltä 10 ja kolmas sija, ja 2x hylly. Hyllyt oli ihan hyviä, mutta Aava se possuili ja kävi hakemassa muutamat ihan ihme esteet. Pitää vissiin kisoissa ruveta enempi ottaan haltuun eikä vaan mennä ja uskoo siihen että se kilttinä koirana tulee. Mutta monta hyvää pätkää oli silti Aava agiraoista videot: Ekalta radalta haki muurin ylimääräsenä, ja tokalla meni putkeen   o . O1 kommentti:

  1. Noi ekan videon Sikan "hyllyt" olisin voinut kuvitella Gavallekin! Jarruja ja niistoja yms teillekin ja esteohituksia. :D

    VastaaPoista