torstai 24. huhtikuuta 2014

Mihinkä tämä aika oikeen katuaa

Yhtäkkiä oliki pääsiäinen ja siitäki on hitto on jo viikko... Tää aika menee ku siivillä.

Mutta pääsiäisen pika kertaus: lähin to illasta ajamaan kotia päin etelä-pohjammaalle ja tulin takaasi maanantaina illasta. Mukana tällä kertaa oli myös Aavan sisko Chida joka tartti pääsiäiseksi hoitajaa niin reissaamahan ase piti ottaa mukaan. Ja sehän ei Aavaa haitannut yhtään :) belginpörröt leikkivät aamusta iltaan ja oli at koko ajan pihalla temmeltämässä. Siskon koirat joutuivat välillä (varsinki Räpsy) belgihuökkäyksen uhriksi, sillä leikkiessään siskokset pitivät yhtä eli toinen kiusaa toisella puolella ja toinen toisella puolella. Tytöt ottivat myös tarhan niin itselleen, että kun pistettii Räpsy siskosten kanssa leikkimään, niin tytöt rupesi hyökkimään Räpsyä kohti tosissaan ja ahdistivat sen nurkkaan, oli pakko ottaa pikku-sammari pois kun belgit omi kirjaimellisesti tarhan itselleen. Ittekki ihmettelin tyttöjen käytöstä... Muuten Chida tuli yllättävän hyvin ja todella nopeaa sinuksi meirän lauman kanssa.

Kuvia tulee tänne reissusta kun vaan saan ne käsiteltyä , siis lue: kun saan ne ees koneelle asti ;) joten pahoittelen nuotten kuvien laatua, huimaa kännykkälaatua


Käytiin me pääsiäisenä kokeilemassa aksaa tyttöjen kanssa. Eli opeteltiin Aavan kanssa putkea ja hyppyjä matalilla rimoilla. Oon kyllä tosi tyytyväinen Aavaan, sillä parin kerran jälkeen rupesin tekemään putkeen mutkaa ja pituutta. Ja lopuksi putkessa oli 90asteen kulma ja niin vaan Aava sujahti putkeen, no problemos. Siitä tulee vielä superi aksa-koira :) nyt pitäis vaan löytää täältä etelästäki kiva aksa paikka missä ruveta treenaamaan :) BTW, hyviä ehdotuksia tähän????

Muuten treenaamiset on sitte jäänykki ku Aava on ollu väsyksissä tuon pääsiäisen takia. Eileen käytiin ajamassa jäljet molemmille hunsvoteille, joista ei jää kerrottavaa jälkipolville, eli ei siitä sen enempää. Otettiin myös häiriöpaikkis-treeni: Aavan mielestä se oli perseestä ku "mamma vaan leikkii pallolla, enkä mä pääse mukaan. Ja kiusaksi pomputtaa palloa vieressä". Aavan ilmeille kyllä piti välillä nauraa ku kaveria otti "hivenen" päähän tuo treeni :)


1 kommentti:

  1. Agilitystä: nyt kesällä aika moni pk-seutulainen seura aloittaa alkeiskurssit ja suosittelen johonkin seuraan hakeutumista. Se on edullisinta (vrt. yksityiset) ja treeneihin tulee jatkuvuutta ihan eri tavalla kuin yksittäisillä kursseilla juoksemalla. Pk-seudulla ei varsinaisesti huonoa seuraa ole, joskin esim. talvikauden treenipaikat ja -mahdollisuudet vaihtelee. Itse voin toki vetää kotiinpäin ja suositella I-HAHia. Ainakin viime vuonna alkeis- ja jatkokurssit alkoivat kesä-heinäkuussa.

    VastaaPoista