perjantai 8. toukokuuta 2015

Pieni ketutus.... p*rkele

Nii... otsikko kertoo kaiken. Nääs kävin keskiviikko illalla aavan kanssa tokokokeessa, jonka järjesti City Belgit. Ja tuomarina toimi Pirkko Bellauoui. TÄytyy myöntää että melkein jätin kirjoittamatta kokeesta tänne sillä ketuttu nii pirusti... Mutta koska täälähän jaetaan ilot ja surut nii menköön. Eli niin. saatiin t a a s kakkostulos. K o s k a  menin itte kusemaan hypyn. Ekaksi liikkeestä maahanmeno nollattiin mutta muuten Aava teki superhienon sarjan MUTTA perkele.... karkas multa hypylle ennen liikkeen alkua, eli nollaksihan se meni. Perkele... saatiin sen jälkeen tehä vielä hyppy ja Pirkko toteskin että kymppi siitä olis tullu. Joten koska en itte ollu hereillä ennen hyppyä, nii se meni siinä. Muuten olis tullu ykköstulos... Voitte varmaan arvata ketutuksen määrän.... Se oli (ja on edelleen) jäätävä.....

Mutta tässä vielä liikkeet:

Luoksepäästävyys: 10

Paikkis: 9,5
Oli jonki verran rauhaton ja haisteli vähäsen

Seuruu taluttimessa: 8,5
Aivan h i r v e ä ä  . Ehkä Aavan paskin seuruu ever. Oli väljä, edisti pirusti ja välillä muisti oikeen paikan ja korjas, eli paikka eli hirveesti. Muutenki kuulemma annan vartaloapuja hirveesti tässä.

Seuruu : 9
Ei ollu ihan niin paska mitä eka seuruu, mutta edisti silti.

Liikkeestä maahanmeno: 0
Jäi istumaan   o.O     oho!!!!

Luoksari: 8,5
Olisi kuulemma pitänyt olla nopeampi. Ja tuli taas jäätävällä pompulla sivulle.

Liikeestä seisominen: 9
Seuruu oli taas jo normaalia, mutta seisomisessa oli toinen takajalka liikkunut 5 cm eteenpäin. Eli "stoppi ei ollut täydellinen". Loppu perusasento oli vino.

Hyppy: 0
Se p*erkeleen karkaaminen. Siinä meni se ykköstulos....

Kokonaisvaikutelma: 10
Tähän pyrittiin ja se myös saavutettiin. Ja oltiin kuulemma ainoot koko kokeesta kuka sai tästä 10... Pirkko on kyllä tässä saakelin tarkka. Ja taas saattin sama kommentti mikä viimeks: " luen koiraa erittäin hyvin ja meidän yhteistyötä on ilo katsella".

Eli yhteensä 145 pistettä ja II-tulos

Aavalla oli kyllä aiva liika virtaa ku mentiin kokeeseen: ku tulin töistä nii otin äkkiä koiran mukaan ja täysiä koepaikalle ku meinasin olla myöhässä. Mutta kokonaisuutena oon hirmu tyytyväinen Aavan suoritukseen: vire pysyi hyvin koko kokeen ajan ja palkkautui hyvin kehuilla.

Nyt ku periaatteessa ollaan saatu 2 hyvää ykköstulosta kokeista nii ajattelin jättää alokkaan tähän. Siis lue: jos olis tullu nyt se ykköstulos nii tekisin TK1-koularin, mutta ku kävi näin, nii hitot olkoon. joten mennään seuraavaan luokkaan.

Lyhyt to do-lista:
- Tee huomattavasti enempi kokeenomaisia treenejä; ei riitä että tekee kerran, max. 2 kertaa kuussa. Eli tee kerta viikkoon
- Kuuntelu treeniä!!!!!!!
- Avon liikkeet kuntoon
- Hinkkaa seuruuta!!!! Paikan pitäminen!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti