keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

RotuRace ja jälkeilyä

Viime lauantaina tuli käytyä tyttöjen kanssa aivan uudessa tapahtumassa eli RotuRacessa , jotka järjestettiin Hyvinkään vinttikoiraradalla. Eli ne jotka ihmettelee mikä kumma se on niin selvennetään vähän. Kisassa on neljän hengen (siis koiran) joukkue, jotka täytyy olla samaa rotua, joista joikainen juoksee 80 metriä ja siitä otetaan aika. Joukkueen nopein ja hitain tulos tiputetaan pois ja jäljellejäävien ajat lasketaan yhteen.. Eli eräänlainen viesti, ja totta kai kilpailuhenkeä tarttetaan, sillä eihän sinne häviämään mennä!! Reiluuden vuoksi kilpailusarjoja on viisi: jätit, maxit, medit, minit ja vinttikoirat. Koirilla on mahdollisuus käyttää viehettä juostakseen kuin vinttikoirat konsanaan, mutta kaikkea muutakin saa käyttää hyväkseen; mitä ikinä vaan keksii että koira juoksee lujaa.

Aava juoski KiiranVienan, ja Sonyn kanssa samassa joukkueessa: Hard Candy´s. Aava teki hienon juoksun ja juoksi vähän reiluun seitsemään sekunttiin koko matkan. Ja totta kai maalissa piti se viehe tappaa :) Yhteensä maxi-luokassa oli 29 joukkuetta ja me oltiin sijalla 14. Myönnetään me ei oltu treenattu oikeastaan ollenkaan, joten ensi vuotta varten on tehty loistava treenisuunnitelma, että saadaan parannettua aikaa :). Belgit oli hyvin edustettuna kyseisessä tapahtumassa , sillä meitä oli yhteensä 8 joukkuetta ja melkein kaikki muunoksetkin oli mukana (puuttui vain laket). Belgien malinois-joukkue Malinois keeps you going voitti koko maxi-luokan. Mutta nopeimmasta ajasta vastasi ajalla 6,62 Amerikanbulldoggi. Täytyy myöntää, että yllätyin ittekki kuinka lujaa ne pinkoi kokoonsa nähden (oon nääs pitäny niitä suht kömpelönä rotuna).

Mutta kokemuksena älyttömän siisti: paljon samanhenkistä porukkaa, paaaaljon kivoja koiria ja kaupan päälle vielä pieni kisa. Joten suosittelen kaikille tulemaan ens vuonna. Mä ainaski meen :))

Kuvia löytyy täältä lisää.

Aava oman suorituksensa jälkeen

Meidän loistotiimi sekä maskotti-mali Aruy eli : Aava, Kiira, Sony, Aruy ja VienaOllaan tässä käyty ajamassa parit jäljet pienen tauon jälkeen. Aava ajoi molemmat jäljet aiva loistavalla asenteella!! Joten Aavan kannalta pieni tauko teki hyvää. Nipsu ei ollukkaa aiva niin hyvin... Nyt sillä on tapana ajaa jäljet "vähä sinne päin". Pitäisi vain itse vaatia Nipsulta enempi jälkeä ajaessa. Mutta taas tullaan siihen, että kun Nipsu kyllästyy niin se tekee kaiken vain sinne päin. Mutta jos jotain positiivistä niin ilmasut on hyvällä mallilla Nipsun kanssa. Mutta eiköhän se siitä... ehkä :D
   Tokon suhteen ei mitään uutta; nyt ollaan opiskeltu hyppyä. ja Aava "the yksinkertaisuus" tajuaa vain että "mää vaan hypin tän esteen yli koska tää superkivaa ja tästä saa palkkaa" eli nyt pitäisi saada se käsky huomattavasti vahvemmaksi. Eli töitä on vielä paljon edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti