maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kevät chek, järkyttävä treeni-into chek

Nyt kun säät ovat olleet mitä parhaimpia treenaamiseen, niin sitähän me ollaan tehtykki :) kuinka hienoo. Sitä ittekki on jotenki heränny horroksesta ja totaalinen treeni-into / motivaatio on tääs täälä!!! Sen on valitettavasti tytökki huomanneet; esim. tänäänkin tehtiin jälkitreenit, esineruutu-treenit ja käytiin vielä lenkilläki. Mä aina keksin keksin tytöille paaaljo tekemistä mun vapaapäivinä.

Aava teki keskiviikkona seuraavan läpimurtonsa... Kävin ensin ajamassa molemmille tytöille jäljet ja sen jälkeen otettiin lyhyt toko-treeni Aavan kanssa. Ja siihen läpimurtoon tuon tokon suhteen: tein treenin rakennustyömaan vieressä olevalla pienellä nurmitilkulla. Vaikka työmaa kuhisi ihmisiä kuin muurahaispesä auringossa, paljon yksittäisiä paukkeita / kolinaa + vieressä oli myös vilkas pyörätie jossa myös oli liikennettä. Silti kontaktit pysyi hyvi ja kirsikkana kakun päällä otettiin superhieno kokeenomainen minuutin paikkis :)

Nyt ollaan kolmena viimeisenä päivänä käyty ajamassa jäljet,  ja eileen ja tänään otettiin vielä esineruutu-treenit kaupanpäälle. Nipsun kanssa opiskeltiin toissapäivänä ja eileen jäljellä esineitten/keppien/tikkujen ilmasuja eli mulla Nipsu "noutaa" kepit mulle. On meillä vielä paaaljo tekemistä, mutta yllättävän hyvin Nipsu sen oivalsi, epävarmuutta oli, mutta se annattakoon anteeksi :) . Aava se teki tasasen varmaa hyvää työtä jäljillä, joten tyytyväinen oon, nyt pitäisi vaan ruveta tekemään huomattavasti pitempiä jälkiä. Ongelmana on että ajattelen että teen pitkän jäljen, no sitten ku se ajetaan toteenki, ettei tää ny niin pitkä ollukkaa... Eli pitäis taas saada jotain uudistusta tuonne omaan aivokoppaan tai ehkä mennä pois tuolta mukavuusalueelta....

Eileen tein Aavalle motivaatio-esineruudun eli mettä täynnä leluja. Aavan lempitreeni.... Hitto ku kaveria ei meinannu saada millään pois mettästä, no ainaski treenin tarkotus meni nappiin. Tänään tein esineruudun niin sanotuilla kuolleilla esineillä ja niin vain löytyi kaikki, ja niin loistavalla asenteella!! Tähän asti oon tehnyt treenejä näköärsykkeen avulla, joten tää oli todellinen testi Aavalle!!
Nipsulle kuolleet esineet on tuttuja, joten Nipsunenkin teki loistotyötä. Tuo onki Nipsusen ihan ykköslaji :)

Tänään jäljet olikin peltojäljet, jota ei ollakkaan hetkeen ajettu!! Aavalla meinas olla (taas) teknisiä ongelmia tuon keskittymmisen kans, okei peltotäynnä myyrän koloja... ihan ymmärrettävää, joten tässä onki työsarkaa. Nipsu teki myyristä huolimatta pitkän (about 600 metriä) pitkän jäljen jonka ajoi suht hyvin :)

Tällä viikolla alkaa vielä Aavan kanssa tottisryhmä, jossa treenaillaanki koko kesä. Sitä innolla odottaen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti