perjantai 22. toukokuuta 2015

Voihan tottis

Mulla kävi tossa viikko sitte pieni ahaa-elämys. En tiiä oliko se hyvällä vai huonolla tavalla - tavalla nu kumminski. Oon tuossa jo kattellukki BH-kokeita, josko menis Aavan kaa. Samalla totesin, että esim. henkilöryhmää ollaan treenattu viimeks vasta vuosi sitte... oho. Päätinpä sitte seuraavalla kerralla treenata BH:n seuruukaavion läpi, ja vielä kokeenomaisena. Seuraava oho... En oo ikinä tehny nuin pitkää suoraa seuruuta (voi ketun 50 askelta). Ja eipä ollu loppuakohden mitenkää hehkeetä seuruuta... Omissa treeneissä tein henkilöryhmän, ja kyllä muuten huomas treenaamattomuuden, ja seuraava oho... ja kaiken kukkuraksi eteentulo luoksarissa oli tooooosi vino. Eli ehkäpä me vähäsen treenataan ennen ku ilmotan meijät kokeeseen.

Ja jos mietitään ylipäätään tottista, siis jos me vaikka joskus päästäis sinne jälkikokeeseen asti, nii arvakkaapa koska oon viimeks ottanu eteenmenon?? Öööö, ehkä viime syksynä. Tai, koska hypyttäny koiraa ees-taas hypyn yli?? Öööö, en kertaakaa. Ja vielä väitän treenaavani pk-puolta. Eli vielä kerran: oho....
Eli on tullu treenattua tokoa. Mutta ettei tuo pk-jäisi aiva tokon varjoon nii oon jo sen verran ryhdistäytyny, että oon tehny Aavalle kerta viikkoon esineruudun!!! Melkein voin taputtaa itteeni olalle ;) En tiiä mikä ihmeen lamppu Aavalla on syttyny ku nyt se hakee kyllä esineitä!! Aina se ei ihan sinne 50 m irtoo, mutta treenataan treenataa!! Edestä rupeaa löytymään esineet, eli koiralla on jopa nenä auki jo lähetyksessä.
Jäljen puolella ei mitää ihmeellistä: ehkä vähä takapakkia: Aavalla on jääny parilla viime kerralla tikku tai kaks nostamatta o.O ja kulmat on ollu semmosta sähellystä, että oksat pois ja pala latvaa. Eli back to basics.
Tänään käytiin Heidin ja Mirkan kans eka tallaamas jäljet vanhenemaan ja tehtiin välis esineruutu. Mettä oli nii pirun kuiva ja jäljetki  kerkes vanheta kauan (Aavalle ajettiin vipana, eli vanheni n. 2,5 h), + kova tuuli, nii huomas että oli vaikeeta. Pitää ny tehä helpompia tähän väliin taas :)

Mutta tänään oli mulla jopa kamera mukana mettässä :) Joten kuvasaastetta olkaatte hyvä

Heidi ja Poju esineruudussa

Kyllä sieltä esineet nousee

Mirkka ja Ixu


Luka jäljellä

Ixu ja Ixun isooooooot kooooooooorvat

Heidi lähettää Pojun jäljellle


Aava jäi kattoon tuleeko se mamma sieltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti