maanantai 21. maaliskuuta 2016

"Ei me kuitenkaan kokeeseen mennä ;D"

Taas on tullu tehtyä ja touhuttu että unohan varmaan puolet tästäki postauksesta. Mutta keskiviikkona käytiin taas treenailemassa Riika j a Aarnen kans, Sikka pääsi tekemään jalkapuruja ja hallintaa... Edelleen meillä on "hieman" tekemistä tuon hallinnan kans. Suurin ongelma meinaa olla ennakointi. Ja mun aivan liian pitkät käskyt. Pitää kattoo meneekö mun käskysanat uusiin puihin ;D

Torstaina Maaret pyysi taas kaveriksi Hyvinkäälle uittamaan koiruuksia. Sikalta on kuitenki juoksut hiljattain loppunu nii en viittiny ottaa sitä Sonyn kiusaksi uimaan, joten vietettiin Aavan kanssa laatuaikaa uimassa. Aava kyllä nautti ku pääsi uimaan ja ilman Sikkaa. Sen verran kävi köpelösti koska Sony yritti silti hyppiä Aavan selkään. Kerran nii että Aava oli just nousemassa vedestä ja oli rapilla huonossa asennossa. Sen seurauksena Aavan selkä kramppas aikas pahasti (koko selkä oli kuin kissalla konsanaan kaarella, ja takajalat oli niiiiiiiin suoras pokkelöt jokka ei tapipunu mihinkää). KÄvelytin vähä altaaan seunoilla, mutta ei tuntunu auttavan yhtää. Loppuajaksi pisti Aavalle liivit päälle ja sai Aava uida nii helpotti huomattavasti. Silti koko loppupaivän neiti kyllä peitsas.
Torstaina alkoitettiin Heidin kanssa pitämään EPK:n treenejä. Mukaan otin vaan Sikaen jonka kanssa tehtiin yllätys yllätys hallinta treeniä eli annoin Heidille Sikan lempparityynyn ja Heidi hetsas Sikkaa siihen, siitä sitte perusasentoja. Jonkin näköstä pientä edistystä oli kyllä havaittamissa, mutta silti ei mitää järin suurta.

Perjantaina annoin vielä Aavalle vp:n sillä selkä oli selkeesti jäykkä (okei, parin viikon takainen lentokeinu ei ainakaa auta asiaa). Käytiin taas Heidin kanssa treenailemassa Petikossa. Sikan kanssa yllätys jatkettiin samanlaisia hallintatreenejä. Samalla hinkattiin seuruuta, joka rupee pikkuhiljaa sujumaan, vihdoin ja viimein. Tein myös kerran jäävät: erotteli hyvin je teki nopeesti :)
Lauantaina pääsi SIkanen taas puremaan. Jatkettiin jalapuruja ja yllätyyyyyyyys, hallintaa. Nyt joo alku oli hankala mutta loppua kohde vähä paransi. Nyt ongelmana oli tuo Sikan ennakointi. Ja jos Sikalta kysytään nii sen mielestä riittää että vilkasee mua ja sitte se jo onki menossa puruun. Eli töitä on vielä hitokseen tehtävänä.

Eileen olin itte iltavuorossa joten en päässy ohjattuihin reeneihin ollenskaa. Toki olisin varmaan jättäny kyllä välistä tuon selkävaivan takia. Joten kävin vaan ittekseni treenailemassa. Sikan kanssa hinkattiin aluksi taas seuruuta. Tuntui että kaveri oli taas päässy unohtamaan sen mitä viime kerralla osas, hiemanko turhautti. Tehtiin vielä muutamia eteentuloja tai niiden vahvitamisia. Nyt vihdoin ja viimein neiti tulee suoraan (meinaa edelleen välillä tulla pahasti vinoon sillä hakee niin vahvasti perusasentoon). Koska eteentulot sujui sen verran hyvin nii pakko oli koettaa tikulla jäätä ja tein kokonaisen luoksarin pitkältä matkalta. JA se onnistui. Voin sanoo että siitä tulee niiiin törkeen hieno ja näyttävä!! Tulee täysiä koko matkan ihan loppuun asti hidastelematta, ja tuo peppunsa etujalkojen "alle" , tulee lähelle (okei vois olla ihan himppasen tiiviimpi) kuitenkaan törmäämättä.
Aavan kanssa tehtiin vaan tunnaritreeniä. Tein piiiiitkän tunnaririvin missä oli20-25 tunnaria. Hyvin Aava tarkisti kaikki ja toi AINA oman vaikka otettiin pariin kertaan :) Loppuun tein vielä tunnareista tornin jonka pohjalle pistin oman. Kyllä se oman ekalla kerralla otti. Meikäläisen pieni tunnari.koiruus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti