perjantai 13. joulukuuta 2013

Alkuviikon kohelluksia

Näin alkuun voisin todeta, että kylläpä Nipsu olikin helppo tapaus pienenä. Nimittäin Aava rupiaa osoittamaan "iki-ihanaa" belgimäistä tuhoamista... kevythäkin etuosa rupeaa olemaan kokonaan syötynä, ohjatun noudon kapuloits kaksi kolmesta on syötynä, listoja on maistettu, kolmet kengännarut oli Aava pistänyt palasiksi, roskis oli levitetty pitkin kämppää (olin vissiin jättänyt vahingossa kaapinoven raollensa) ja Aava oli ottanut treenilaukusta oman lempilelunsa (jota käytetään vain treenatessa) ja nyt se on monena palana roskiksessa. Kaiken lisäksi kun lumetkin suli, niin lenkin jälkeen en ees kerenny kissaa sanoa, niin Aava hyppäsi ensiksi sohvalle ja sen jälkeen sängylle totaalisilla kura-tassuillansa... On se kiva, kun tuo koiruus keksii mulle kaikkea ylimääräistä tekemistä...

Mutta tän viikon treeneihin...
Maanataina käytiin tekemässä hakutreenit Lunan ja sen omistajan Erjan ja Pekan kanssa. Tässä kohtaa voin olla super ylpeä Nipsusta, sillä normaaliin tapaan päästettiin hurpaleet ensin juoksentelemaan, että saadaan enimmät virrat pois koirista. No totta kai sieltä lähti jänis pinkomaan pakoon. Siinä kohtaa ajattelin, että menetetty peli Nipsun kanssa , mutta ei, niin vaan koira tuli luokse ku huusin Nipsua. Ehkä mun parin vuoden toivottomalta tuntunu työ alkaa teettää tulosta. No tämän takia päätin, että teempä Nipsulle vaan esineruutua (pysyy koira paremmin hallinnassa ku haussa, jos tulee jänis vastaan...) hienosti esineet nousivatkin. Tehtiin vielä niin että Erja ja Pekka molemmat veivät esineet mettään meille ettittäväksi. Huomaan usein itte auttavani koiraa ku itte piilottelen esineitä. Joten mukavaa vaihtelua tähänki. Lopuksi otettiin Nipsun kanssa vielä tunnari, mutta se oli liika vaikea. Tehtiin se kokeenomaisena, eli muut pisti kapulat paikoilleen... mutta hyvää reeniä Nipsulle. Aavakin löysi kaikki maalimiehet, joten kukaan ei "kuollut" metsään, toki hommaa vaikeutti pyörivä tuuli.

Tiistaina käytiin treenailemassa tyttöjen kanssa tokoa ja otettiinpä loppuun vielä esineruudutkin lyhyesti. Aavan kanssa opetellaan sivulle siirtymisiä ja opiskeltiin noutoa. Nipsun kanssa jäi tokot taas väliin, koska sen selkä on taas mennyt huonompaan kuntoon :( . Esineruutuunkin Nipsu rupiaa kyllästymään, joten tehtiin siitä motivaatio treeni "etsi namipurkki"-meiningillä. Nipsu on tästä asiasta hankala koulutettava, koska se kyllästyy hyvin helposti asioihin, ja koskaan ei voi tehdä montaa toistoa/samaa treeniä peräkkäin.... no, mielikuvitusta kehiin...
 Mietiskelin tuossa, että ennen uutta vuotta on hankala enää saada aikaa jäsenkorjaajalle Nipsulle, joten sinne asti pitää sinnitellä : /  , toisaalta mietin että jos rupeaisi käyttää Nipsua uimassa säännöllisesti, olisikohan siitä apua?!?

Aavan energisyyden vuoksi sponsoroin tytöille taasen kaikkia uusia hässäköitä (siis lue leluja...) Mulla on ennestään ollu yksi aktovointi pallo (siis vierittäessä tippuu nameja), joka on Nipsun lemppari, niin pitähän mun ostaa Aavalle oma. Toki Nipsuhan omi ne molemmat, eikä Aavaa edes suuremmin kiinnosta koko pallo... Mutta toinen investointi oli Kongin "pyramidi" eli se nousee aina takasin "pystyyn" ja siitä pitää kallistaa tiettyyn suuntaan niin tippuu nami. Tästä tuli Nipsun suosikki. Tästä on jonkin verran kuvamateriialiakin pistän sen videon tännekin kun ehdin :) 
Samassa hötäkässä sponsoroin kosketuskepin, joten nyt alkaa tytöillä kova treeni : D 

Aavan tuhoja.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti