torstai 14. heinäkuuta 2016

Kimppa tokoilua ja onnistuneet jäljet

Eilisestä elikkäs siis keskiviikosta sain jotenki kumman kaupalla vapaapäivän mikä ei haitannu kyllä yhtää. Otettiin tyttöjen kans kaikki ilo irti siitä. Aamuksi oltiin sovittu kimppatreenit Malminkartanon Sirkuskentälle. Alkuun otettiin alokkaan paikkis mihin otin Sikan. Itte jätin koiran ensimmäisenä maahan ja kävin liikkuroimassa muille. Hienosti neiti makasi, kerran korjasi asentoa sillä jäi vähä hankalaan asentoon maahan mennessä. Vaikka vierestä lähti koira nii sielä se pönötti eikä ollu elettäkää että lähtis , jesssss :) ainoo miinus oli että ku lähin kävelemään Sikkaa kohti nii nousi istumaan, eli takasin tulot menee treenilistalle. Sen jälkeen tehtiin vähä seuruuta ja henkilöryhmä. Itte henkiläryhmä oli hieno, piti hyvin kontaktin . Tehtiin muutama nouto jokka oli hienoja, ja jopa eteentuloissa ei jääny kauas. Tein muutaman kierron, jokka ei ollu ihan hyviä. Okei 5 m pääs tötsästä oli koira tekees kakeja joten ihmetteli hieman, eteentulot jäi kauas. Elikkäs häiriötreeniä kiertoon niin hyvä tulee. Kun oikeestaan kaikki oli jo treenannu koiransa otin vielä Sikalle pari eteen lähetystä, ja hyvin irtos. On se hieno pieni elukka joka keskittyi super hyvin häiriöstä huolimatta. Tuo tais olla ensimmäinen tuommonen kunnon häiriötreeni Sikaselle.
Aavan kans tehtiin muutamat ruudut, mitkä löysi hienosti, toki jäi edelleen liika eteen, eli töitä on vielä siinä tehtävä. Tein myös tunnarin, lyhyen seuruun ja muutamia liikkeestä maahanmenoja. Kaikissa Aava teki hyvällä mielentilalla, eikä ahistunu / paineistunu yhtää. Tuntuu kyllä niiin hienolta että mun pitkä työ rupee oikeesti teettämään tulosta :)

Tänään aamusta kävin tallaamassa molemmille tytöille jäljet jonnekki Sipoon mettikköön. Eli jätin vaan auton tien varteen ja lähin tallaamaan jälkiä, jotta saisin uusia mettiä molemmille tytöille.
Sikan jälki oli Sport Trackerin mukaan 320 m pitkä, 2 keppiä, vanheni tunnin verran. Jana oli n. 10 metriä. Jana oli hieno, tarkisti takajäljen mutta lähti silti hienosti oikeeseen suuntaan. Alussa oli melkeen 50 m pitkä kallio pätkä mikä meni yllättävän hyvin, sillä en oo vielä tallonu jälkee kalliolle. Muuten hirmuisen hieno jälki. Viimoinen keppi oli kyllä pelkoisessa pätsissä, siihen aurinko paahtoi , eikä tuulisopinut yhtään pienelle heinikko kohdalle, siinä oli selkeesti hankalaa, mutta löytyi se viimeinen keppi. Pitää ens kerralla tehä suurinpiirtein saman tyylinen jälki :)
Aavan jäljestä tuli vähä pitempi mitä meinasin... 970 m, 6 keppiä, vanheni kans reilun tunnin, janalla pituutta 15 m. Jana oli hieno ja lähti heti oikeeseen suuntaan!! Muuten jäki oli ihan ok, vähän tarkasteli turhankin tarkasti, mutta uus paikka joten ihan ymmärrettävää. Ja mikä parasta, kaikki kepit nousi vaikken merkannu niitä mitenkää :) :)

Vielä loppuun muutama kuva meijän vapaapäivältä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti